Hjemmelaget påskesnop (lavFODMAP)

Er du en av dem som tar deg lang påskeferie i år? Da må du virkelig nyte dagene! 

Vi holder oss hjemme i år på grunn av min voksende babymage, men vi får en del besøk, så det blir hyggelig. Besøk betyr jo at jeg kan bake en ny runde saftige surdeigsboller uten at fryseren fylles opp! Du har kanskje lagt merke til at bloggen er fylt med nye magevennlige oppskrifter på bakst og boller om dagen? Jeg koser meg altfor mye med det akkurat nå! Mest gøy er det å lage lekre snurrer og se de heve i ovnen som på et bakeri - og ikke minst spise dem 🤗 

Lyst til å bake du også? Sjekk ut denne oppskriften: Kanelknuter av surdeig og spelt 🌿 

Jeg vil også lage litt hjemmelaget påskesnop som går under kategorien litt sunnere. Må ha en balanse her, kan ikke bare spise kanelboller hele dagen 😉 (note to self) 

HJEMMELAGET PÅSKESNOP

Her har jeg samlet mine favoritter til deg, alle er lavFODMAP og egner seg veldig godt som tursnacks, søtt til kaffen eller bare når du er fysen på noe :)

💛 Sjokoladekuler med valnøtter

Finner du noe som frister? 

Nyt den første påskehelgen, kjære deg! 

GOD PÅSKE!

 Klem Julianne 🐣

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

5 dagers gratis nettkurs om IBS, FODMAPs og mer!

x