• Home >>

Jeg lever, men er litt travel om dagen…

… Jeg jobber livet av meg med masteroppgaven min som jeg forhåpentligvis leverer inn 15. mai i år. Det gjør at jeg desverre ikke får oppdatert bloggen like ofte som jeg ønsker. Av og til må man gjøre riktige prioriteringer i livet og det føler jeg at jeg gjør akkurat nå. Jeg regner med å komme sterkere tilbake, da jeg er veldig motivert til å fortsette å formidle informasjon om FODMAP dietten.  Jeg gleder meg til å kunne fokusere på den nyeste forskingen innen IBS og FODMAPs og å kunne svare på spørsmål fra frustrerte IBS-pasienter. Jeg håper etterhvert å kunne tilby veiledning også. Den som lever får se! 

Legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe som kan være forvirrende. Jeg har fått en del mail fra lesere, men enkelte spørsmål og svar kan være nyttig for flere, så legg gjerne igjen en kommentar istedet for å sende meg en mail! Mange sliter, og av og til er det godt å se at en ikke er alene. 

I mellomtiden kan dere alltids finne low-FODMAP inspirasjon via min instagram konto; @julilyng – her deler jeg mye av det jeg spiser i løpet av uken. 

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x