Stekt kyllingfilét og ensalada (Lav-FODMAP)

Skuldrene er senket og vi har endelig begynt å merke ferien her i Spania. Etter et veldig hektisk år føles det veldig rart å plutselig ta en pause fra hverdagen og kun slappe av. Været er passe varmt og spanjolene like snakkesalige som før. Jeg har lirt av meg noen spanske fraser allerede og fryder meg over at jeg fremdeles greier å kommunisere i landet jeg har tilbragt to år av mitt liv :) I dag titter jeg bare innom for å dele et enkelt, sunt og smakfullt måltid. Som nevnt i det forrige innlegget er de spanske råvarene i en liga for seg selv og smaker helt fantastisk. Middagen bestod av en enkel mixed salad med salat, agurk, paprika og tomat, stekt kyllingfilét i olivenolje med salt og pepper og en lille dressing av en slags kesam (ikke laktosefri) med tørket paprikapulver, oregano, salt og pepper. Så veldig avansert er det ikke, men jeg er tross alt på ferie..? ;)

IMG_0594

IMG_0598

God fornøyelse!

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Wenche Løkken Olsen - juni 18, 2014

Såg godt ut Julianne :) Hils Terje og fortsatt god ferie :) Hilsen «tante » Wenche i Vågå !

Reply
  juliannely - juni 19, 2014

  Tusen takk, Wenche! Så hyggelig at du følger med :-) Terje og jeg hilser så mye tilbake :)

  Reply
Mona Elli - juni 19, 2014

Kos deg i «funky», håper vannet er varmere enn for et par uker siden ;) veldig bra blogg!

Reply
  juliannely - juni 19, 2014

  Hehehe, vannet er kaldt så jeg holder meg til et dypp om dagen – ikke mer! Tusen takk, Mona :) Jeg skal hilse fra Funky-town ;)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x