Glutenfri (supersunn) pizzabunn (!)
Jeg melker virkelig oppskriftene jeg allerede har liggende på bloggen om dagen, men den siste tiden har jeg funnet ut at små endringer på allerede gode oppskrifter ikke er så dumt. Desstuen må dere få noe nytt og inspirerende i den kommende boken ;) Så, melk, melk: here we go – Glutenfri pizzabunn. Basert på den tidligere oppskriften proteinrike havrebrød med quinoa:
Det viser seg at disse gjør seg ufattelig godt som pizzabase, bare se her:
Oppskriften finner du ved å trykke her! Bildet over viser mini-pizza grandiosa med ketsjup i bunn, ost, paprika, skinke og oregano og en litt mer unorsk med pesto (jeg brukte denne), ost, tomat og jalapeños! Trenger du oppskrift på lav FODMAP pizzabunn har jeg en fin en her.
Du kan fint lage en stor pizzabunn av oppskriften, men lager du pizza til flere kan det være lurt å lage flere små framfor en stor. På den måten kan alle velge den toppingen de ønsker, og alle blir fornøyde. Det kan hende resten av familien/vennegjengen vil ha hvitløk, løk, sopp eller andre magebøller på pizzaen sin. Ikke ta fra de den gleden :P
Julianne