Glutenfri (supersunn) pizzabunn (!)

Jeg melker virkelig oppskriftene jeg allerede har liggende på bloggen om dagen, men den siste tiden har jeg funnet ut at små endringer på allerede gode oppskrifter ikke er så dumt. Desstuen må dere få noe nytt og inspirerende i den kommende boken ;) Så, melk, melk: here we go – Glutenfri pizzabunn. Basert på den tidligere oppskriften proteinrike havrebrød med quinoa:

IMG_0973
Det viser seg at disse gjør seg ufattelig godt som pizzabase, bare se her:

pizzabunn

Oppskriften finner du ved å trykke her! Bildet over viser mini-pizza grandiosa med ketsjup i bunn, ost, paprika, skinke og oregano og en litt mer unorsk med pesto (jeg brukte denne), ost, tomat og jalapeños! Trenger du oppskrift på lav FODMAP pizzabunn har jeg en fin en her.

Du kan fint lage en stor pizzabunn av oppskriften, men lager du pizza til flere kan det være lurt å lage flere små framfor en stor. På den måten kan alle velge den toppingen de ønsker, og alle blir fornøyde. Det kan hende resten av familien/vennegjengen vil ha hvitløk, løk, sopp eller andre magebøller på pizzaen sin. Ikke ta fra de den gleden :P

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Karine - september 20, 2014

Er ketchup ok på en fodmap-diett? :)

Reply
  Julianne - september 21, 2014

  Litt ketchup er ok på lav FODMAP-diett! MEN. Jeg bruker idun ketchup, som har ingrediensene: tomatpuré 80 %, sukker, eddik, salt, krydderekstrakt.
  Jeg sjekket Heinz ketchup som har ingrediensene: Koncentrerad tomatpuré 50%, invert sukker sirap, salt, eddik, krydderier, løkpulver, hvidløkpulver, salthalt 3% (kopiert fra svensk). Heinz vil med andre ord ikke være passende på lav FODMAP, så velg iduns hvis du skal ha en dæsj ketchup :)

  Takk for spørsmålet, Karine :)

  Julianne

  Reply
Hvordan koke quinoa! | Lyngstad Ernæring - september 26, 2014

[…] Glutenfri (supersunn) pizzabunn med quinoa […]

Reply
Linn Alnes Djuvsland - mai 20, 2015

Steker du bunnen før du har på fyllet og steker det på nytt? :)

Reply
  Julianne - mai 20, 2015

  Ja! :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x