Del din historie!

Jeg trenger din hjelp!

Har du slitt med mageplager/IBS og fått en bedre hverdag etter at du la om til et FODMAP-redusert kosthold? Da vil jeg gjerne høre fra deg!

Å ha mageplager er et tabubelagt tema og derfor velger mange å holde dette for seg selv. At ingen snakker om det gjør at mange føler seg svært alene om å slite med mage- og tarmproblemer. Slik er det jo ikke! Å lese om andres opplevelser og erfaringer kan derfor være veldig nyttig for andre som lider av det samme. Selv fant jeg stor støtte i å vite at det var flere som hadde det slik som meg etter å ha lest om andre med samme problemer.

Jeg skriver en bok om mageplager og FODMAPs og ønsker i den forbindelse din historie om hvordan du fikk kontroll på mageplagene ved hjelp av FODMAP-redusert kosthold. Fortell meg om hvordan hverdagen din var før du gjorde endringer, hvordan du fikk vite om FODMAP og hvordan hverdagen din har blitt etter kostomleggingen. Jeg vil også høre om utfordringer du har møtt på veien, hva som har vært vanskelig, bra og hva du eventuelt savner.

Jeg ønsker å bruke historien din både i boken og på bloggen som motivasjon for andre. Din historie vil selvfølgelig være anonym hvis du ønsker det!

Epost: lyngstadernaering@gmail.com
Facebook: Send meg en melding i innboksen
Blogg: Legg igjen en anonym historie i kommentarfeltet som vil være synlig for alle leserne :)

Jeg setter stor pris på alle bidrag! Både korte og lange historier.

På forhånd takk!

Mvh Julianne :) 

Click Here to Leave a Comment Below

Mariannes IBS-historie | Lyngstad Ernæring - oktober 19, 2014

[…] forrige uke delte jeg et innlegg hvor jeg ønsket å få høre din IBS-historie. Jeg setter stor pris på alle bidragene jeg har fått så langt! Jeg er sikker på at mange kommer […]

Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x