Når magen er oppblåst og buksa er for trang…

… da er det best å skifte til en løs og god joggebukse, det er helt sikkert ;) Men joggebuksa passer desverre ikke under alle omstendigheter, så hvis jeg må være anstendig kledd og magen uheldigvis begynner å blåse seg opp utover dagen, da gjør jeg dette:

collage

På den måten vil ikke buksa stramme i like stor grad og jeg får puste litt friere. Det beste er nok å ta på seg sin trangeste bukse, men det er ikke alltid like enkelt å vite om magen vil gjøre opprør senere på dagen eller ikke.  Alt du trenger er en hårstrikk eller lignende:  Tre den på knappen og før den gjennom knappehullet og fest den andre enden av strikken i knappen igjen.

Ønsker deg en fortsatt god mandag!

Julianne :-)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x