LavFODMAP: En komplett håndbok for deg med sensitiv mage (!)

Gjett om det føles godt å ha sendt avgårde boken til trykk! Nå er det virkelig ikke lenge til boken blir å få tak i. Den lanseres om en måneds tid,  i januar 2015!

Først og fremst vil jeg bare takke for all den gode responsen jeg har fått fra dere. Det setter jeg ufattelig stor pris på, for dette hadde jeg nok ikke klart alene. Jeg jobber mye med å bryte tabuer rundt mage- og tarmproblematikk og bruker meg selv som eksempel som et ledd i dette. Åpenhet hjelper, selv om jeg av og til spør meg selv hva i huleste det er jeg driver med. Heldigvis minner dere meg på hvorfor, og da vet jeg at det er godt for noe. Det håper jeg dere fortsetter med :)

Det siste halvåret har vært litt av en reise. Jeg har jobbet hardt for å få boken ferdig, noe som har satt alt annet litt på vent. Boken har jeg skrevet alene, både teori, alle tips og råd og ikke minst har jeg brukt mange timer med matlaging på kjøkkenet. I tillegg har jeg lekt fotograf og tatt bilder av omtrent alle rettene som kommer i boken. Det var noe jeg absolutt ikke kunne fra før, så det har jeg brukt mye tid på å lære meg! Hehe. Jeg har et eldre speilreflekskamera, og ble fortalt at naturlig lys ville gjøre bildene penest. Når høsten og vinteren tok med seg mørkere tider, ble jeg derfor pent nødt til å lage middag før klokken 14.00. Av og til ble det aldri lyst, og derfor måtte jeg utsette fotograferingen av matretten til en annen dag (veldig irriterende). Det er så godt å slippe å planlegge middagene etter hva jeg mangler bilder av!

Jeg er glad og stolt over å være ferdig, og gleder meg veldig til boken lanseres. Jeg er selvfølgelig også spent på responsen, for jeg har inntrykk av at forventningene er høye. Puuh. Vel vel! Nå er jeg tilbake i bloggmodus, og jeg gleder meg til å fortsette å inspirere med sunn og god magevennlig mat :)

DSC01489
Slik vil boken se ut! LavFODMAP: En komplett håndbok for deg med sensitiv mage. Ønsker du å lese de tre første kapitlene gratis? Legg igjen din epost-adresse HER :)

Julianne

Click Here to Leave a Comment Below

S - desember 2, 2014

Ser virkelig frem til den boken kommer! :)

Har et spm til deg. Jeg har holdt meg unna alt av melk og gluten i ca to år nå, men har veldig lyst til å teste det igjen nå, ihvertfall melk i form av ost og cottage cheese eller rømme. Har du noe tips til hvordan og hva man bør gjøre/starte med?

Reply
  Julianne - desember 3, 2014

  Så bra, S :)

  Vel, jeg ville ha startet med det jeg savnet mest og med en liten mengde, for deretter å øke mengden neste dag hvis du ikke opplever symptomer, osv. Er det laktose du tror du reagerer på eller er det melkeproteinet? Jeg skrev et innlegg om laktose i meieriprodukter i forrige uke: http://lyngstadernaering.no/2014/11/27/en-hyggelig-samtale-om-laktose-i-meieriprodukter/ :)

  Lykke til!

  Mvh Julianne

  Reply
Karoline - desember 2, 2014

Gratulerer så masse med ferdig bok! Blir kjekt å lese og sjå boken i januar :-)

Reply
  Julianne - desember 3, 2014

  Takk, Karoline! Håper den står til forventningene :)

  Reply
Birgitte - desember 4, 2014

Gratulerer med ferdig bok – jeg gleder meg virkelig til den!

Reply
  Julianne - desember 4, 2014

  Tusen takk, Birgitte :-)

  Reply
Merete - desember 9, 2014

gleder meg til boka kommer:) når kommer de3 første kapitlene?

Reply
  Julianne - desember 9, 2014

  Hei Merete! Godt å høre at du gleder deg :)

  Det første kapittelet ble delt i går, fikk du det ikke på mail? De to neste vil komme i løpet av desember :) Rene julekalenderen, dette. Hehe.

  Mvh Julianne

  Reply
Solveig - desember 12, 2014

Hei.
Jeg har ikke IBS, men er en del plaget av luft i magen. Kan denne boken/dietten være bra for meg å ?

Reply
  Julianne - desember 12, 2014

  Hei Solveig,

  det kan den absolutt! Kanskje spiser du mye mat med høyt innhold av FODMAPs? Du trenger mest sannsynlig ikke følge en streng diett, selv en reduksjon av FODMAPs i kostholdet kan lindre luftplager :)

  Mvh Julianne

  Reply
  Solveig - desember 12, 2014

  Så bra, gleder meg til boka kommer :)

  Reply
  Julianne - desember 12, 2014

  :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x