Topp 5 oppskrifter i 2014 (lavFODMAP)

Da nærmer det seg nytt år, dere! Jeg må si det har vært litt av et år, og jeg er spent på hvordan 2015 utarter seg. I anledning nyttår, så jeg over statistikken her på bloggen, og fant de 5 mest populære oppskriftene i løpet av året! Her er de:

1. Havregryn-cottage cheese-lapper

IMG_0880

2. Proteinrike cottage cheese-lapper med gulrot

IMG_1642

3. Eltefrie rundstykker av spelt

2014-05-18 15.27.51

4. Chiapudding

IMG_0534

5. LavFODMAP-taco

IMG_0852

Neste år byr på nye muligheter, og jeg gleder meg til å sette i gang med mer spennende lavFODMAP-matlaging. Jeg har satt meg som mål å eksperimentere mer og utfordre meg selv med nye kombinasjoner. Jeg kommer også til å starte med ukemenyer fra nyåret, for planlegging gjør det hele enklere. Kanskje vil det inspirere deg til å gjøre det samme?

Julianne :-)

Click Here to Leave a Comment Below

Karoline - januar 1, 2015

Godt nyttår, Julianne!
Gleder meg til å følge deg dette året og til å lage nye (og gamle) spennende matretter :-) Så gøy med ukemeny! Ser virkelig frem til å lese og bruke boken din. Veldig greit å ha over en uke igjen til skolestart, så jeg kan bruke mye tid på matlaging :-) 2015, må si jeg har troen på dette året!
Håper du får en flott dag :-)

Reply
    Julianne - januar 4, 2015

    Godt nyttår til deg også, Karoline :D Jeg gleder meg til å følge deg også! Jeg må si jeg er meget spent på dette året selv.. :) Ha en fortsatt god dag, søte deg!

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x