Lanseringsfest på Eldorado i Oslo!

Hei dere! I morgen, 12. januar, lanseres boken min LavFODMAP – en komplett håndbok for deg med sensitiv mage. I den anledning inviterer vi til lanseringsfest den 14. januar her i Oslo, og du er hjertlig velkommen! Det blir lett lavFODMAP-servering og god stemning. Jeg skal også holde et kort foredrag om lavFODMAP og boken.

Meld deg på Facebook-arrangementet her!

Lanseringsfest i Nordens største bokhandel – midt i Oslo!

Sted: Eldorado Bokhandel i Torggata 9A
Tid: Onsdag 14. januar kl. 18.00
Pris: Gratis!

Velkommen til lanseringsfest av boka LavFODMAP med Julianne Lyngstad.

Endelig er Norges første komplette håndbok om LavFODMAP tilgjengelig og det fortjener en skikkelig feiring! Kom og treff forfatteren av boka, smak hvor godt magevennlig mat kan være og lær hvordan du selv kan bli kvitt «uforklarlige» mageproblemer.

De første 50 som kommer inn dørene får en spesielt velsmakende overraskelse! Alle vil få smake på LavFODMAP-snacks og drikke.

Bli med å ta del i feiringen og lær hvorfor LavFODMAP nå blir sett på som en «revolusjon» for alle med sensitiv mage. Vi lover en inspirerende og smakfull kveld på Nordens største bokhandel. Forfatter Julianne vil være tilgjengelig for både spørsmål, boksignering og gratulasjoner :)

Program:

Kl. 18 – Velkomst med snacks / kaffe / drikke
Kl. 18.30 – Foredrag av forfatter Julianne Lyngstad
Kl. 19-19.45 – Matprat, spørsmål og boksignering

Om forfatteren:

Julianne Lyngstad er IBS-pasient, ernæringsfysiolog og driver nettstedet Lyngstad Ernæring. Hun er kanskje den perfekte apostelen til å spre budskapet om FODMAP-dietten. Hun har erfaring med plagene, hun har den faglige bakgrunnen…Og ikke minst er hun rasende flink til å lage sunn, god mat som også er magevennlig.

Om boka:

Denne håndboka er veien til en symptomfri hverdag. Du blir ledet steg for steg gjennom forberedelser og gjennomføring av dietten. Finn ut hva du tåler og ikke tåler, og hvordan en diett du designer for deg selv kan gi deg en ny hverdag med mindre mage- plager og mer energi.

Jeg vet hvilke utfordringer du kan møte når du skal legge om kostholdet. LavFODMAP er ikke en enkel diett.
Hvis du har prøvd før, har du kanskje blitt overveldet av lange lister over matvarer du skal unngå. Målet mitt er å hjelpe deg på veien mot en ny hverdag, uten mageplager og med mye matglede.

Denne boka er basert både på min faglige bakgrunn som ernæringsfysiolog og egne erfaringer med lav FODMAP-kostholdet. Jeg har brukt hundrevis av timer på kjøkkenet og eksperimentert mye for å finne mat som både smaker godt og er magevennlig. Dette er mine beste tips, råd og oppskrifter samlet.

Her får du alt du trenger for å redusere mageplagene dine – nå er det bare opp til deg å gjøre endringene som skal til!

Få de tre første kapitlene gratis på www.magebok.no

Jeg blir veldig glad om du tar turen! Ta gjerne med en venn og spre ordet :)

_AOE3529

Hilsen Julianne

Click Here to Leave a Comment Below

Katinka - januar 17, 2015

Har kjøpt boken din i dag, og den er fantastisk Julianne! Tusen takk for en så flott bok.

Håper du fortsetter å finne nye oppskrifter :-) Gleder meg til å prøve de ut.

En ting, den listen med fodmaps på nettet, den kommer ikke opp. Hadde jo vært supert å kunne skrive den ut. Nå vet jo jeg godt hvilke som er og ikke er, men er litt motiverende å se hva man kan spise :-)

Katinka

Reply
    Julianne - januar 18, 2015

    Hei Katinka :) Takk for hyggelig kommentar! Det er godt å høre at du liker boken :) Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette med magevennlige oppskrifter her på bloggen, jeg kommer straks igang igjen for fullt.

    Takk for at du sier fra angående FODMAP-listen på nett, jeg skal se hva jeg kan gjøre!

    Mvh Julianne :)

    Reply
2015 – året som gikk! – GODT FOR MAGEN - januar 2, 2016

[…] BOKLANSERING  I fjor på denne tiden satt jeg hjemme i Molde og var veldig spent på hva det nye året ville bringe. Jeg hadde brukt et halvt år etter studiene og skrevet en bok om en diett som få foreløpig kjente til – hvordan ville boken bli tatt imot? Ville folk like oppskriftene og ville norske mageplagede få en bedre hverdag med denne maten? Jeg trodde på mitt produkt, og etter kort tid viste tilbakemeldingene at boken var til nytte for flere. Den første måneden krøp boken opp på 4. plass på bestselgerlisten her i Norge, og det var bare helt utrolig! Boklanseringen ble holdt på Eldorado i Oslo og gikk veldig fint, selv om det føltes ut som at den ble tatt litt på sparket for min del. Men med fullt hus og et engasjert og interessert publikum ble kvelden vellykket. Bokhandleren solgte ut alle sine lavFODMAP-bøker den kvelden :-) Les mer om boklanseringen her :-) […]

Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x