Trenger du kostveiledning?

Nå som boken er ferdig skrevet, trykket og lansert, har jeg endelig anledning til å jobbe med kostveiledning på fulltid. Du finner meg på mitt kontor ved Klinikk for Alle Majorstua i Oslo, hvor jeg blant annet kan hjelpe deg som sliter med med mage- og tarmplager og matintoleranser.

klinikk-for-alle-majorstuen
Jeg får mange spørsmål fra lesere som er usikre på hvordan komme i gang med lavFODMAP-dietten. Denne bloggen skriver jeg på et generelt grunnlag og er et sted hvor du kan finne inspirasjon og tips rundt det å ha irritabel tarm og lavFODMAP-dietten. Men å sette i gang med en strikt eliminasjonsdiett med påfølgende reintroduksjon av matvarer kan være spesielt vanskelig å gjennomføre på egenhånd, og da skal du vite at jeg er klar for å veilede deg her på klinikken.

Jeg er opptatt av at ditt kosthold skal være så variert og bra som mulig, slik at du ikke ender opp med et ensidig kosthold og mister all matglede. For å lykkes med lavFODMAP i lengden, er det viktig at kostholdsendringene er tilpasset dine behov, din hverdag og dine preferanser innen mat. Dette er noe jeg, med min kompetanse innen lavFODMAP, kan hjelpe deg med.

Ta kontakt med Klinikk for Alle på telefon 02325 eller book time online her!

Har du spørsmål om hvordan kostveiledningen foregår, ta kontakt med meg på mail: julianne.lyngstad@klinikkforalle.no

bilde

Hilsen Julianne :)

Click Here to Leave a Comment Below

Lene - januar 19, 2015

Hei :-) Bloggen din er helt topp og gjør hverdagen med mageplager litt letletterjeg Vet du om man kan få noe støtte hvis man har IBS? Med tanke på at man helst skal ha glutenfritt og laktosefritt?

Reply
  Julianne - januar 21, 2015

  Hei Lene! Så hyggelig at du liker nettsiden. Når det gjelder støtte fa staten i forbindelse med fordyret kosthold og IBS, så er det ikke noe som er vanlig å få. Det går helt fint an å spise lavFODMAP på et lavt budsjett uten å bruke dyre glutenfrie erstatningsprodukter. Det har jeg selv gjort i to år nå (og gjør det fremdeles) :) Mvh Julianne

  Mvh Julianne

  Reply
Erica - januar 22, 2015

Hei!
Har du startet for deg selv og leid kontor på Klinikk for Alle, eller er du ansatt av De?

Reply
  Julianne - januar 22, 2015

  Hei Erica! Jeg er selvstendig næringsdrivende i Klinikk for Alle, ikke ansatt :)

  Mvh Julianne

  Reply
Anette - februar 11, 2015

Hei:)
Fant bloggen din i dag , helt fantastisk! Gleder meg til å lage pitabrødene i dag!
Lurer på hva prisene ligge på på kostholdsveiledningen? Da jeg er student har jeg ikke veldig mye til overs og da er det greit å vite litt hva det ligger på prismessig. Har selv prøvd å eliminere og å introdusere, men veldig lett at det sklir ut med en gang og kjenner derfor at det hadde vært fint med litt hjelp.
Mvh
Anette

Reply
  Julianne - februar 12, 2015

  Hei Anette :-) Takk for hyggelig kommentar! Jeg håper pitabrødene falt i smak :)

  Prisen for kostveiledning er 950,- for førstegangskonsultasjon (1 time) og 600,- (30 min) for oppfølging :)

  Mvh Julianne

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x