Hjemmet uke 8 :-)

Hei dere :) Nå benytter jeg et snev av overskudd til å skrive litt. De siste ukene har vært litt tunge, både fysisk og psykisk. Det føles så merkelig at kroppen plutselig ikke vil spille på lag. Magen har vært i ekstrem ubalanse og hodet henger ikke med i like stor grad. Det er nok et resultat av å holde et høyt tempo over lang, lang tid. Nå som hverdagen er betraktelig mye mer rolig, forventet jeg vel egentlig at jeg skulle få mer overskudd til å dyrke det jeg brenner for – denne bloggen, matlaging og ikke minst å spre inspirasjon og optimisme i sosiale medier. Det kommer seg snart, det vet jeg. Nå gjelder det vel å lytte til kroppen og la den finne en god balanse mellom fokus og avslapping.

Men jeg har en morsom nyhet å dele med dere! Tidligere i år fikk jeg trolig nok tidenes hyggeligste journalist og fotograf fra ukebladet «Hjemmet» på besøk hos meg i leiligheten. De skulle lage en sak og meg, magen min og lavFODMAP-kostholdet. For et par dager siden fikk jeg bladet i posten, så over fremsiden og lette etter en liten skrift om «mageplager». Det rare var at jeg ikke så dette:

IMG_2869

 

For dere som ikke vet hvordan jeg ser ut, så ligner jeg veldig på det største hodet på fremsiden av bladet (!) Reportasjen er på hele tre sider med 4-5 oppskrifter fra boken min. Jeg håper virkelig artikkelen vil bidra til at andre med IBS får samme aha-opplevelse jeg fikk da jeg først oppdaget lavFODMAP-dietten. Dette kan hjelpe mange! Dette er utrolig stas :D

Ønsker dere en god kveld videre – del litt kjærlighet :)

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Gerd Irene Velle - februar 14, 2015

SÅ BRA!

Reply
  Julianne - februar 15, 2015

  :) :)

  Reply
Janne - februar 15, 2015

Hei, så leit at du har vært litt i ulage, men du er en kjempeinspirasjon når det gjelder humør til tross for plager !

Kan jeg spørre deg om dette krydderet er ok å bruke: santa Maria chili & lime : paprika, chilipulver, salt, lime juice pulver, sitronsyre, limearoma , koriander lader, antiklumpemiddel (e551)

Reply
  Julianne - februar 15, 2015

  Hei Janne :) Takk for gode ord! Dette krydderet ser ok ut :)

  Mvh Julianne

  Reply
Anette - februar 15, 2015

Hei. Den gleder jeg meg til å lese. Mamma skal få ta en titt på den selv for å bedre forstå hvordan min hverdag er. Jeg må si, jeg har vært positivt overrasket over hvor bra denne «dietten» fungerer. Jeg er utrolig skeptisk til alt av dietter, og opplever gang på gang at jeg aldri merker noe effekt. Først symptom jeg ble kvitt var den konstante romlingen i magen. Det var det som var mest sjenerende for min del. allerede etter 5 dager var magen min stille.snakk om bevis for at dette faktisk funker! Så, takk for god info og intro til denne dietten/livsstilen . Du gjør en kjempeflott jobb! Håper du blir bedre igjen snart. Dette en en skikkelig berg- og dalbane sykdom, det er sikkert og visst.

Reply
  Julianne - februar 17, 2015

  Hei Anette :) Nok en gang, tusen takk for gode ord. Det er godt å høre at du opplever god effekt av dietten, så det var bra du ga den en sjanse. Jeg skjønner at du fort kan bli skeptisk til «nok en superdiett» ;) Jeg er på bedringens vei, takk for omtanken :)

  Ha en god kveld videre!

  Mvh Julianne

  Reply
Renate - februar 15, 2015

Steike! Det store, flotte hodet gjorde seg på forsiden av Hjemmet! :D

Reply
  Julianne - februar 17, 2015

  Tusen takk, Renate :D Hehehe

  Reply
Positivt For Deg - februar 15, 2015

Hihi, så søøt du er ! Du er over hele forsiden med det herlige smilet ditt ! GRATULERER nok en gang med mye positiv omtale ! Så GØY å følge med i bakgrunnen ! Ønsker deg god bedring videre, ikke noe godt å være i ulage. Stress er desverre ingens beste venn ;( Noe jeg skulle ønske den var for da hadde mange vært i bedre form, hahah !
GOd søndag

Reply
  Julianne - februar 17, 2015

  Hei Camilla :) Tusen takk for gode ord! Hehehe, ja. Tenk om vi kunne brukt stresset til noe positivt, framfor å bryte ned kroppen på denne måten. Nei, mindfullness og stressmestring bør få en større del av hverdagen – jeg tror det kan ha mye å si – spesielt for stressede IBS-pasienter som meg selv ;) Klem fra meg :)

  Reply
Karoline - februar 15, 2015

Så gøy! Du kler å være forsidepike :-) Håper magen ordner seg og at ting blir lettere fremover!

Reply
  Julianne - februar 17, 2015

  Hei Karoline, så snill du er :) Takk! Hehe. Her er magen virkelig på bedringens vei, takk for omtanken :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x