Uke 15: LavFODMAP-ukemeny

Da er påskeferien snart over og vi må gjøre oss klar for hverdagen igjen. Jeg befinner meg fremdeles i Molde, og har hatt noen rolige dager hjemme hos min far. Jeg har ikke gått på ski, men har spist en del sjokolade og noen appelsiner ;) Ellers har jeg prøvd å jobbe meg frampå, da april blir en rimelig hektisk, men spennende måned for min del. Blant annet kan jeg nevne et par foredrag om lavFODMAP-diett (bl. a. i Kristiansand), en forelesning om IBS og lavFODMAP, en forelesning om innvandrere og kosthold, samt et foredrag om kosthold under graviditet på Klinikk for Alle, Majorstuen. I tillegg er det IBS-awareness month, så det blir mye jobbing med bloggen framover. Jeg tror det blir gøy, men også litt skummelt med alle disse foredragene. Puh :)

Nå har jeg i alle fall gjort klar en ny, magevennlig ukemeny for den kommende uken! Jeg regner med at det er flere enn meg som er klare for en litt sunnere hverdag etter mye kos i påsken, og det er nettopp dette jeg har fokusert på denne gangen.

IMG_3060

UKE 15

Mandag: Tomatsuppe med kokte egg 

Tirsdag: Laks med ris og tzatziki 

Onsdag: Kyllingfilet med sitron og paprika fra matprat.no (server med kokt ris eller quinoa)

Torsdag: Torsk med tomat og paprika-salat fra godfisk.no

Fredag: Magevennlig taco

Lørdag: LavFODMAP-lasagne (oppskriften fra boken)

Søndag: Kyllingwok med risnudler

Håper du finner noe som frister.

Ha en forsatt fin søndag, og nyt de siste fridagene før hverdagen er igang igjen!

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Cathrine - april 5, 2015

Hei Julianne. Kunnr godt tenke meg å se foredraget ditt i Kr.sand, om det er mulig. Hvor og når er dette?

Reply
    Julianne - april 15, 2015

    Hei Cathrine :-) Jeg skal holde et foredrag på Messen MATGLEDE 2015 – Lørdag 25.april 2015 på Quality Hotell og Resort Sørlandsparken Kristiansand. Jeg skal snakke 14.00 – 14.30. Les mer her: https://www.allergimat.no/butikk/s/tips/view.html?articleId=12558778 Håper du tar turen!

    Mvh Julianne

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x