Uke 19: lavFODMAP-ukemeny

Gjennom hele april har jeg spurt dere lesere om IBS-historier for å rette enda større fokus på åpenhet og bevisstgjøring rundt IBS-diagnosen. April er IBS awareness-month! Selv om april er over, kommer jeg til å dele et par IBS-historier til, som ble innsendt i april, i løpet av neste uke. Dere som har vært så gode og delt deres historie, er med  i trekningen av boken «LavFODMAP – en komplett håndbok for deg med sensitiv mage«.  Jeg annonserer vinneren søndag 10. mai sammen med neste ukes magevennlige middagsmeny! Apropos – her er den kommende ukens middagsinspirasjon :)

IMG_4983

UKE 19 

Mandag: Fylt omelettwrap med salat

Tirsdag: Laks med ananassalsa 

Onsdag: Rask wok med kylling 

Torsdag: Ovnsbakt torsk med valnøttpesto fra kvardagsmat.no
Tips: bytt ut rødløk med det grønne av vårløken

Fredag: Moussaka 

Lørdag: Thaisalat med appelsin og strimlet svinekjøtt fra matprat.no

Søndag: Torsk med grønnsaker og eggesmør fra godfisk.no


Håper helgen din har vært kanon! Selv har jeg tatt meg noen dager helt fri etter en veldig hektisk periode. Det var virkelig godt og høyst nødvendig… Puh :)

Julianne

Click Here to Leave a Comment Below

Villkatta - mai 4, 2015

Takk for fin inspirasjon :) Det såg veldig godt ut på bildet!

Jeg er superhappy etter å funnet en enkel sjokoladeoppskrift, da jeg reagerer selv på mørk sjokolade. Den er på bloggen min, om du vil ta en titt :)

Håper fridagene ble bra! :)

Reply
    Julianne - mai 4, 2015

    Takk for tipset! Det skal jeg sjekke ut! :)

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x