Uke 22: LavFODMAP-ukemeny

Jeg håper helgen din har vært fin så langt, og at søndagskvelden er ekstra deilig med tanke på morgendagens fridag. Min helg har vært veldig fin! I går var det jo strålende vær her i Oslo, og da hev min samboer og jeg oss rundt og kom oss ut i Nordmarka. Vi gikk hele to mil i skogens ro! Veldig herlig, selv om jeg på et tidspunkt ble sittende bom fast i myra etter et iherdig forsøk i å etterligne Johaugs myrløping. Ble reddet altså, men fikk anledning til å skape litt drama! Heheh. Jess, da var det tid for ny middagsmeny her på bloggen, som kun består av mine oppskrifter denne uken. Håper du finner noe som frister :)

IMG_2736

Kebabspyd med tzatziki

UKE 22:

Mandag: Tomatsuppe med kokte egg

Tirsdag: Laks med tzatziki og ris

Onsdag: Fritatta med salat

Torsdag: Bokhvetepannekaker fylt med lavFODMAP salat, rømme og spekeskinke

Fredag: LavFODMAP-lasagne

Lørdag: Kebabspyd med raita (oppskrift fra boken min)

Søndag: Pannestekt torsk med poteter og stekt bacon eller mør


Fikk du med deg innlegget jeg postet tidligere i dag? Den etterlengtede listen over høy og moderatFODMAP-matvarer fordelt etter FODMAP-gruppe er nå tilgjengelig for nedlasting og utprinting: Trykk her for å komme til listen.

Ha en fortsatt fin kveld og en god fridag i morgen :)

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Julie - mai 25, 2015

Hei Julianne! :-)

Jeg vet fetaost er lavFODMAP, men vet du likevel om laktosefri fetaost er å få kjøpt i butikker i Norge? Kun kjøpt det i Sverige til nå.

Reply
  Julianne - mai 25, 2015

  Hei Julie :) Ja, de selger faktisk laktosefri fetaost på den rema 1000-butikken hvor jeg handler (på Torshov i Oslo), så sannsynligvis finnes det også i større dagligvareforetninger her til lands også :) Hilsen Julianne

  Reply
  Julie - mai 25, 2015

  Aha, da er det kanskje muligheter for at andre Rema 1000 også kan ta det inn :-) Tusen takk for svar!

  Reply
  Julianne - mai 25, 2015

  Hør med din lokale kjøpmann, Julie :D

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x