Uke 24: LavFODMAP-ukemeny
Hei dere! Det er søndag igjen og det betyr nok en ny ukemeny. Hva synes dere egenlig om disse ukemenyene? Er de nyttige selv om jeg ofte gjentar noen av rettene? Slik er det vel i det normale hjem – de fleste gjentar sine favoritter ;) For mer middagsinspirasjon kan du også følge meg på instagram @juliannelyngstad. Her er noen av bildene jeg har delt den siste tiden:

1. Sandwich med surdeigsbrød av spelt 2. Lørdagens middag for én: kylling, ovnsbakte poteter og salat 3. Glutenfri kanelsnurrkake laget av bollemiksen til det glutenfrie verksted 4. Stekt torsk med potetmos, gulrøtter og stekt morr :-)
UKE 24:
Mandag: Fritatta (italiensk omelett) med salat
Tirsdag: Spaghetti bolognese
Onsdag: Bokhvetepannekaker fylt med frisk salat, spekeskinke og rømme (så enkelt og godt!)
Torsdag: Sesamstekt laks med agurksalat fra Cooking with July ( <– min tidligere matblogg :-) )
Fredag: Ferske reker med glutenfri loff fra det glutenfrie verksted og salat
Lørdag: Stekt kyllingfilet med ris og tzaziki
Søndag: Kokt torsk med gulrotstuing og bacon fra godfisk.no
Tips: Jevn sausen med speltmel eller maizenna for lavFODMAP og bruk laktosefri melk.
Puh, denne ukemenyen tok overraskende lang tid å lage. På tide med noe nytt og spennende! Flaks at jeg har mye inspirasjon om dagen :-)
Ha ei riktig fin uke :-)
Julianne