Uke 25: lavFODMAP-ukemeny

Hei! Nå håper jeg du har hatt en fin helg! Kanskje har du til og med hatt litt sol der du befinner deg. I går tok jeg på meg shorts og sandaler for første gang i sommer. Lite er vel mer sexy enn lyseblå legger? Hihi. Jeg er inne i min første (og eneste) ferieuke denne sommeren og nyter dagene med å sove lenge og å spise gode frokoster. Den siste uken har vært en følelsesmessig berg og dalbane, så nå kjenner jeg det blir godt å finne roen noen dager. Resten av sommeren og høsten skal brukes til videre spennende prosjekter så nå gjelder å lade opp… :) Det blir ingen tur til varmere strøk i år, men noen dager i København. Jeg har ikke vært der i voksen alder, så det ser jeg veldig fram til. Så hvor skal jeg spise i København, har du noen gode tips? :)

IMG_3962

UKE 25

Mandag: Rask wok med kylling

Tirsdag: Salat med laks, feta og druer

Onsdag: Kylling, ris og ratatoille 

Torsdag: Salat med torsk og bacon fra klikk.no (bruk laktosefri lettrømme for lavFODMAP)

Fredag: Indisk kyllinggryte med tzatziki 

Lørdag: Squashlasagne

Søndag: Torsk med grønnsaker og eggesmør fra godfisk.no


Nå har jeg opprettet en snapchat-konto du kan følge! Bli bedre kjent med meg og få dagligdags lavFODMAP-tips og inspirasjon! Snapchat: juliannesfodmap

Følg meg også på instagram @juliannelyngstad og på facebook Lyngstad Ernæring

Ha en nydelig dag videre!

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Margunn - juni 14, 2015

Hei jeg anbefaler Krebsegaarden veldig god mat og alt er økologisk :)
Men hvet ikke om dei har lawFobmap diet….
Jeg er nettopp begynt på dieten din, veldig bra diet og jeg er helt bra i magen :)
God tur til København :)

Reply
  Julianne - juni 17, 2015

  Tusen takk for tipset, Margunn :) København var veldig koselig, selv om været var litt surt :) Veldig kjekt å høre at magen din er bedre!!

  Reply
Karoline - juni 14, 2015

Liker disse ukesmenyene veldig godt, så mye inspirasjon :-) God ferie, Julianne! Håper du koser deg masse og får slapper av :-) Gleder meg til å følge deg på snap!

Reply
  Julianne - juni 17, 2015

  :) Takk, så kjekt å høre! Hehe, snap blir et spennende prosjekt! Jeg følger visst deg også nå ;)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x