LavFODMAP snack: Frosne druer på pinne

Jeg elsker enkle løsninger, og denne isen er enklere enn bringebærisen av kun to ingredienser som jeg postet for et par dager siden! Alt du trenger er druer + en pinne (og en fryser). Har du bare druer kan du droppe selvfølgelig droppe pinnen, selv om pinnen gjør det hele litt kulere. 

IMG_6728

 

Dette trenger du: 

Stenfrie druer, røde eller grønne
Pinner i form av små trespyd, delt i to. 

Slik gjør du: Skyll druene godt. Tre druene på trespydet, ha i en boks med lokk og frys ned i minst to timer. Nytes når du får lyst på noe friskt, sunt og deilig! Om du ønsker, kan du alltids dyppe druene i litt smeltet mørk sjokolade… :)

Druer er lavFODMAP inntil 150 g per porsjon. 

Julianne :-) 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x