Hverdag igjen :)

Heisann! 

Jeg titter bare innom for å hilse på! Ferien er over for mange og jeg antar at flere av dere har bestemt seg for å sette i gang for fullt med eliminasjonsdiett nå som hverdagen er i gang igjen. Her på bloggen finner dere mye god informasjon om lavFODMAP-diett og en liten haug med enkle lavFODMAP-oppskrifter. Jeg anbefaler også boken min for lettfattelig informasjon, handlelister, måltidsplaner og flere enkle, magevennlige oppskrifter som kan være nyttig på veien mot en friskere mage.


Har du behov for veiledning og støtte under lavFODMAP-dietten kan jeg tilby dette på Klinikk for Alle, Majorstuen i Oslo. Jeg er for tiden kun tilgjengelig hver tirsdag (fra 12:00 – 19:00) på grunn av andre tidkrevende (men veldig spennnede) lavFODMAP-prosjekter. Det er derfor stor pågang hos meg, så jeg anbefaler deg å bestille time i god tid. Ring klinikken på telefon 02325 eller bestill time online her.

 

I dag har jeg flyktet fra mitt hjemmekontor (eller rettere sagt stuebordet i vår lille leilighet) til kontoret mitt på klinikken. Jeg har det veldig bra om dagen, magen fungerer, energien er på bra og jeg føler meg fokusert og har et godt driv. Jeg har vært mye sliten dette halvåret, så det føles SÅ. UTROLIG. DIGG. å være der jeg ønsker å være igjen :)

 

Jeg vil oppdatere bloggen litt oftere framover, men mens dere venter på nye innlegg her, kan dere også følge meg på både instagram (@juliannelyngstad) og snapchat (juliannesfodmap). Ha en nydelig dag :D 

 

1517411_10152384043076325_8230708840281466166_n


Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Karoline - august 6, 2015

Kjekt å høre at du har det bra :-) Ha ein strålande fin torsdag!

Reply
  Julianne - august 6, 2015

  :) Takk det samme, snille deg!

  Reply
Camilla - august 6, 2015

Du er herlig! For en positiv og (som alltid) inspirerende post! Dette gjorde meg glad :) humøret smittet over på meg!

Reply
  Julianne - august 6, 2015

  :D For en hyggelig melding å få! Takk, snille deg :) Ha en nydelig dag :D :D Klem fra meg

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x