Kommende foredrag om IBS og lavFODMAP (uke 36)

Denne høsten skal jeg holde en del foredrag om IBS og lavFODMAP, og de to første skal jeg holde uken som kommer. Du selvfølgelig velkommen om du befinner deg i nærheten!

_MG_7572_farge

Tirsdag 1. september reiser jeg til Greåker og holder foredrag for stoffskifteforbundet Østfold:

Tema: lavFODMAP-diett for mage- og tarmplager ved stoffskiftesykdom
Pris: 50,- for medlemmer og 150,- for ikke-medlemmer.
Sted: Folkets Hus Greåker, Revyveien 2a
Tidspunkt: Tirsdag 1. september 19:00 – 21:00

 

Torsdag 3. september holder jeg foredrag for Bjørknes Høyskole i Oslo

Tema: IBS og lavFODMAP-dietten
Pris: Gratis
Sted: Bjørknes Høyskole, Lovisenberggata 13
Tidspunkt: Torsdag kl. 11:45 – 12:25
Påmelding: Meld deg på facebook-arrangementet her.

 

Hyggelig om du kommer! :-)

Click Here to Leave a Comment Below

Marielle - august 30, 2015

Åh, dette er virkelig noe jeg ville fått med meg i Oslo! Problemet er at jeg ikke har noen tilknytning til Bjørknes.. Er det allikevel mulig å delta?

Reply
  Julianne - august 30, 2015

  Så bra! Ja, du er hjertlig velkommen selv om du ikke har tilknytning til Bjørknes. Du slipper unna generalforsamlingen etter foredraget ;)

  Reply
Bjørg Setrom - september 2, 2015

Toppers. Håper du fortsetter med foredrag. Jeg følger med og melder meg på når det passer.

Reply
  Julianne - september 7, 2015

  :) Det skal jeg, Bjørg! Det blir mer framover og jeg kommer nok til å sette opp egne foredrag når ting roer seg. Til nå er jeg booket inn av diverse selskap, foreninger og kommuner. Håper vi ses! Hilsen Julianne

  Reply
Sofie - september 10, 2015

Hei!:) skal du holde foredrag i Bergen i løpet av høsten også?:)

Reply
  Julianne - september 13, 2015

  Hei Sofie! Jeg skal tre turer til Bergen i løpet av høsten, men dette er på oppdrag fra større selskaper og foreninger. Jeg gir beskjed om de åpner opp for hvermansen (noe jeg håper) :) Hvis ikke, skal jeg sørge for å komme en tur i regi av meg selv i nær fremtid :) Hilsen Julianne

  Reply
Malin - september 29, 2015

Jeg har gått glipp av disse. Kommer det flere foredrag?

Reply
  Julianne - oktober 1, 2015

  Hei Malin :) Ja, det kommer flere foredrag. Før jul skal jeg i først og fremst holde foredrag på oppdrag, men kommer til å sette opp egne hvor det blir mulighet for alle som vil å delta! Følg med :)

  Reply
Anette - oktober 5, 2015

Hei Julianne!
Leste at du holder foredrag om ibs og lavfodmap ved stoffskiftesykdom. Det kunne jeg tenkt meg å gått på. Kommer du til Tønsberg (Vestfold)??

Reply
  Julianne - oktober 5, 2015

  Hei Anette :) Jeg ble tilfeldigvis hyret inn av både stoffskifteforbundet Østfold og stoffskifteforbundet i Bergen som ønsket temaet lavFODMAP og IBS. Du får tipse stoffskifteforbundet i Vestfold om meg, så kommer jeg vet du ;)

  Hilsen Julianne :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x