GastroDiet 2015

Nå pakker jeg sakene og reiser til Prato, Italia! Jeg skal nemlig på GastroDiet 2015 som er en stor internasjonal konferranse om mage- og tarmhelse, matintoleranse og lavFODMAP-diett. Dette har jeg gledet meg til i mange måneder! Jeg reiser alene og ser fram til å treffe mange av mine helter som jobber innen feltet. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen underveis, slik at dere også får en følelse av å være med ;) ;) ;) Ok, det blir vel litt mer spennende om jeg slenger med en magevennlig oppskrift også :)

ON-NOW-14

Følg gjerne med på sosiale medier!
facebook: Godt for magen
snap chat: juliannesfodmap
instagram: @julianne_godtformagen

Julianne :) 

Click Here to Leave a Comment Below

Gudrun Aakvik - oktober 31, 2015

God tur? Spennende å få høre fra konferansen.

Reply
  Julianne - oktober 31, 2015

  Tusen takk, Gudrun :)

  Reply
Trine - november 1, 2015

Hei!
Ønsker deg riktig god tur, å satser på at du kommer hjem med masse ny og spennende informasjon og kunnskap. Ser virkelig fram til nye og spennende oppskrifter fra deg Julianne. Håer du får tid til å kose deg, og se deg litt rundt også :)
Hilsen Trine

Reply
  Julianne - november 1, 2015

  Tusen takk, Trine :) Ja, nå ser jeg fram til å skifte fokus fra bøker en liten stund. Det ble litt mye med to bøker på 1 år, men jeg håper arbeidet jeg legger ned nå gir meg mulighet til å jobbe videre med dette i fremtiden :) Jeg skal få sett meg litt rundt også! Har med løpesko ;) Hilsen Julianne

  Reply
Tone - november 1, 2015

Å så kjempespennende :-) Håper du skriver litt fra konferansen på bloggen :-) Det er ikke noe streaming på nett fra den som du vet?

Reply
  Julianne - november 1, 2015

  Veldig spennende :) Jeg tror ikke det konferransen blir streamet, men jeg kan gi en lyd om det viser seg at det gjøres :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x