FODMAP around the world: Rotterdam!

Nå sitter jeg på hotellrommet i Rotterdam og jobber litt før jeg tar kvelden med tv2 sumo og en episode Farmen (avhengig, kan ikke gå glipp av noe selv om jeg er på tur, hehe). Turen fra Firenze gikk veldig fint og jeg fant til og med veien til Rotterdam fra Schiphol uten problemer. Jeg greide til og med å validere togbilletten før jeg gikk på toget i dag, i motsetning til i går… (ble en liten bot ja). Det var veldig deilig å komme fram til Rotterdam. Det første jeg gjorde var å finne veien til Markthal, lokasjonen for FODMAP-konferansen i morgen. Det lå like rundt hjørnet fra hotellet, så det var lett å finne fram – og ikke minst enkelt å få øye på:

12196023_10156176880070092_7492287690968525162_n

Jeg snappet en liten snutt fra innsiden, og herlighet for et bygg! Mathallen i Oslo x 10 + MYE MER. Jeg fikk nesten kink i nakken og kjeven ut av ledd av å se meg rundt. Etter noen runder fant jeg en koselig gresk restaurant og bestilte meg en nydelig laksemiddag med utsikt utover alle butikkene. Det var faktisk min første gang alene på restaurant på denne turen. De andre dagene har jeg spist tatt meg en italiensk is eller noe småtterier jeg fikk tak i på en lokal supermercado. Litt pyse da, vet du! Det er noe med å bli trygg i sitt eget selskap på den måten. Det begynner å løsne nå :) 

Vi snakkes!

Følg meg gjerne på snap: juliannesfodmap

Julianne :) 

Click Here to Leave a Comment Below

2015 – året som gikk! – GODT FOR MAGEN - januar 2, 2016

[…] GASTRODIET 2015 (ITALIA) OG FODMAP AROUND THE WORLD (NEDERLAND)  Uken etter besøket i Danmark, reiste jeg til Italia for å delta på GastroDiet konferansen i Prato. Jeg gledet meg til være deltager på en konferanse hvor jeg bare kunne høre og suge til meg kunnskap fra verdens fremste eksperter på mage- og tarmplager og lavFODMAP-dietten. Dette var desidert et av de største høydepunktene for meg i 2015, hvor jeg utfordret meg selv både på å reise alene og ikke være avhengig av andre enn meg selv. Etter Italia, reiste jeg videre til Nederland hvor jeg deltok på en mindre, mer intim, praktisk konferanse om lavFODMAP-dietten for kostveiledere. Her fikk jeg virkelig muligheten til å spørre og diskutere det jeg lurte på om lavFODMAP-dietten med forskere fra Monash Univeristy, Melbourne. Fantastisk flotte mennesker som i tillegg inviterte meg med på en spasertur rundt i Rotterdam før avreise til Oslo. Litt (veldig) starstrucked reiste jeg hjem med en god følelse rundt min måte å formilde lavFODMAP-dietten på her i Norge. Les mer om turen til Italia og Nederland her og her :-) […]

Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x