Time out :-)

Nå håper jeg dere er klare for helg! Jeg er alltid klar for helg, selv om jeg ofte jobber meg gjennom helgen også ;) Men nå skal jeg ta meg en liten pause! I morgen tidlig reiser jeg til Gran Canaria og blir der i en hel uke. Min kjære mor bor (nesten) permanent der nede, så nå skal jeg endelig ta turen og se hvordan hun har det. Søsteren kommer også, så dette kan ikke bli annet enn bra! En liten ferie gjør i tillegg alltid godt for magen :)

Jeg kommer til å publisere noen innlegg og være aktiv i sosiale medier – men jeg blir nok ikke like tilgjengelig til å svare på meldinger og kommentarer som til vanlig. Nå tar jeg meg rett og slett en liten time-out for å bygge litt overskudd etter en helt fantastisk start på 2016 :) Ønsker dere en nydelig helg med avslapping og mye god og magevennlig mat. Kanskje skal du lage noe nytt og spennende i helgen? Se gjerne på mine oppskrifter for inspirasjon!

 

 

IMG_0659

 

Hasta luego! 

Julianne :D

Click Here to Leave a Comment Below

Karin L.Solvang - februar 5, 2016

Takk for alt du deler . God tur til varmere strøk! Håper det finnes restauranter med magevennlig mat der også. Litt av sjarmen å kunne spise ute av og til. Ha en flott uke.

Reply
  Julianne - februar 6, 2016

  Tusen takk :) Det blir godt! Jeg har laget opp en haug med magevennlige knekkebrød og satser på å spise mye god mat der nede, med og uten FODMAPs :) Ønsker deg ei fin helg!

  Reply
Gudrun Johanne Aakvik - februar 6, 2016

God ferie og kos deg masse.????

Reply
  Julianne - februar 6, 2016

  Tusen takk, Gudrun Johanne :)

  Reply
Trine Merete Lorentzen - februar 6, 2016

Riktig god tur Julianne, dette har du virkelig fortjent. Hilsen Trine :-D

Reply
  Julianne - februar 8, 2016

  Tusen takk, Trine :) Ha ei fin uke!! Hilsen Julianne :)

  Reply
Oddveig Fugelsnes Særen - februar 7, 2016

Velkommen til soløya! Har vært her nede i mange år, 3 mndr hver vinter, men først nå i vinter kan jeg nyte å gå lange fjellturer og leve normalt uten å tenke mageproblemer, takket være din FODMAPs-diett og handleliste! Jeg er så glad over,- og takknemlig for, hva du har bidratt med! Tusen hjertelig tatt!!! Jeg sier fra på restauranter her at jeg ikke skal ha løk, hvitløk og diverse, og det går veldig bra! Skal kikke etter deg denne uken, dersom du er på sørspissen av øya:). Hilsen Oddveig (fra Nordmøre)

Reply
  Julianne - februar 11, 2016

  Hei Oddveig :) Takk for hyggelig kommentar! Så flott å høre at mageplagene dine ikke begrenser deg lenger :D Du får bare rope ut om du tilfeldigvis ser meg – jeg vandrer nok oppi fjellene sammen med min søster og mor :) Ha en fin dag! Hilsen Julianne :)

  Reply
Oppsummering Februar 2016 – GODT FOR MAGEN - mars 3, 2016

[…] Denne måneden tok jeg meg jo en uke til Gran Canaria, noe som gjorde susen for denne kroppen. Vi stampet mye oppi fjellsidene i Patalavaca, lå på solseng og leste bok. Det var herlig! Dagene føltes heldigvis lysere da jeg kom tilbake til Oslo. Det ga meg håp om at jeg kom til å overleve denne vinteren også.  […]

Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x