Uke 6: lavFODMAP-ukemeny

Hei dere! Nå sitter jeg i varmere strøk i Patalavaca på Gran Canaria og senker skuldrene. Etter en litt for lang flytur i går, var det deilig å hive av seg ulljakka, smøre seg med solkrem og slappe av i en solstol hos morsan :) Jeg har laget en liten ukemeny til dere på forhånd – håper dere finner litt insprasjon til neste ukes middager. Jeg vil spesielt anbefale å lage paien en dag, og spar litt – den egner seg ypperlig til lunsj dagen etter! 

 

IMG_9635

 

UKE 6

Mandag: Fylte bokhvetepannekaker

Tirsdag: Baconsurret torsk med gulrotstappe

Onsdag: Rask kyllingwok

Torsdag: Spagetti carbonara

Fredag: Magevennlig taco

Lørdag: Pai med spinat, fetaost og soltørkede tomater

Søndag: Frisk salat med laks, fetaost og druer

Ukens magevennlige bakst: Proteinrike havrebrød med quinoa

Ukens magevennlige dessert: Sunn og magevennlig banan- og bringebæris

 

For mer inspirasjon og oppdateringer, følg meg på sosiale medier: 

Facebook: Godt for Magen
Instagram: @julianne_godtformagen
Twitter: @juliannely
Snapchat: juliannesfodmap

 

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Anne - februar 9, 2016

Fantastisk blogg. Bruker den hver dag ? Reiser også til Gran Canaria på torsdag. Hvordan er det glutenfrie tilbudet i butikkene der? Har pakket kofferten full av fond, mel, rundstykker og knekkebrød ?

Reply
    Julianne - februar 14, 2016

    Hei Anne :) Takk for hyggelig kommentar! Det er godt utvalg av glutenfritt på Gran Canaria, spesielt i de litt større matvarebutikkene eller i helsekost :-) Se etter «sin gluten»! Jeg tok med meg en haug med hjemmelagede frøknekkebrød selv, slik at jeg i det minste hadde brødmat til frokost. Ellers gikk det mye i egg, salat, grønnsaker og havregryn som jeg lagde grøt av. Laktosefritt er også enkelt å finne i butikken, se etter melk merket «sin lactosa» :) Kos deg på Gran Canaria! Håper du er heldig med været :) Hilsen Julianne

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x