Foredrag lørdag 20. februar i Oslo

Lørdag 20. februar holder jeg foredrag om IBS og lavFODMAP-dietten i Gyldendals lokaler i sehestedsgate 4 i Oslo. Dette er et gratis foredrag, hvor vi også serverer kaffe og noe godt for magen! Ta med en venn eller to og ta turen inn til Oslo og bli med!

Meld deg på arrangementet på facebook her og del gjerne!

Lyngstad-GodtForMagen

Det er også muligheter for å kjøpe en signert bok denne dagen :) Jeg ser fram til å hilse på deg!

Julianne :)

Click Here to Leave a Comment Below

Michelle - februar 22, 2016

Hei Julianne!? Jeg ville gjerne være med på seminaret ditt, men turte ikke å melde meg på pga at jeg bare har vært på farta 3 dager i år! Som jeg var redd for, så var jeg syk den dagen! Kommer du til å holde flere foredrag om IBS i Oslo i år? Hvis ikke, kommer du til å legge ut seminaret på nettsiden din eller på Youtube?

Reply
    Julianne - februar 24, 2016

    Hei du! Så synd du ikke rakk det! Det blir flere foredrag framover, men jeg har foreløpig ikke satt en dato. Jeg kommer tilbake med det!
    Foredraget ble dessverre ikke filmet :/

    Hilsen Julianne :)

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x