Oppsummering Februar 2016

Tenk at vi er i mars måned allerede! Jeg elsker at det går mot vår og lysere tider. Jeg må ærlig innrømme at vinteren ikke er noe for meg. Det er mørkt ute og jeg fryser konstant samme hvor mye klær jeg hiver på meg. Nei, jeg kommer helt klart til å flytte til varmere strøk på mine eldre dager – og det gleder jeg meg til… :) Hihi.

Denne måneden tok jeg meg jo en uke til Gran Canaria, noe som gjorde susen for denne kroppen. Vi stampet mye oppi fjellsidene i Patalavaca, lå på solseng og leste bok. Det var herlig! Dagene føltes heldigvis lysere da jeg kom tilbake til Oslo. Det ga meg håp om at jeg kom til å overleve denne vinteren også.

I dag vil jeg oppsummere de viktigste innleggene i måneden som gikk, slik at jeg er sikker på at dere får med dere alt jeg skriver her på bloggen. Hehe. Jeg vil tross alt lære dere noe gjennom det jeg legger ut. Kunnskap er makt, vet dere!

Først og fremst. Toalettene i vestlige land er laget feil – de gjør det vanskeligere for oss med mageproblemer å få fart på sakene. Det tok ikke mange timene før dette innlegget fikk langt over 1000 visninger! Les innlegget her: «sitter du feil på do?»

20. februar holdt jeg et gratis foredrag i Gyldendal sine lokaler her i Oslo med et veldig godt oppmøte. Jeg får en del spørsmål når jeg holder foredrag – og jeg skrev et innlegg med svar på noen av de vanligste spørsmålene jeg får. Les innlegget her: «spørsmål om mat på lavFODMAP-diett»

Jeg har også kommet med noen nye, magevennlige oppskrifter denne måneden, kanskje noen har gått deg hus forbi?
IMG_3379

Pai med spinat, fetaost og soltørkede tomater

IMG_4014
Baconsurret torsk med gulrotstappe

IMG_3339
Pytt i panne med posjerte egg

Da sier jeg VELKOMMEN mars! 

Gleder meg til enda lysere dager :) 

Julianne

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x