Uke 11: lavFODMAP-ukemeny

I februar økte jeg stillingen min som kostrådgiver på Klinikk for Alle fra 1,5 dager i uken til 3 dager per uke. Dette gjør at jeg dessverre har mindre tid til å produsere oppskrifter og legge ut flere blogginnlegg i løpet av uken, da annet viktig arbeid må gjøres unna først. Dette føler jeg veldig på, men innser at blogginnleggene bare får komme når de kommer. Jeg prøver å sette meg selv først om dagen, siden smellen var rimelig nær før jul. Nå fokuserer jeg på å holde meg i form gjennom treningen og det å få i meg riktig mat – dette hjelper meg både fysisk og mentalt og gjør at jeg greier å levere når det gjelder. Det er ekstremt viktig å ta vare på seg selv (nei, det er ikke egoistisk) for at man skal kunne ta vare på familie, venner og gjennomføre arbeidet sitt godt. I mitt arbeid som kostrådgiver, treffer jeg mange – og spesielt mennesker med IBS – som har tendensen til å sette egne behov til side, til fordel for andre eller andres behov. Dere som har tatt fly, vet hva sikkerhetsrutitene sier om problemer skulle oppstå? Ta på deg okysgenmasken, før du hjelper de rundt deg. Det er noe ekstremt viktig i akkurat det! Overfør det til hverdagen også.

Men la oss fokusere litt på mat! Neste søndag skeier vi ut med magevennlig taco da, dere ;) 

IMG_0852

Hjemmelaget salsa er en fryd for både øyne og smakssansene :)

UKE 11

Mandag: Gulrot- og ingefærsuppe

Tirsdag: Fylte bokhvetepannekaker

Onsdag: Stekt laks med kremet dillsaus

Torsdag: Pasta carbonara

Fredag: Indisk kyllinggryte med raita

Lørdag: Torsk i tomater

Søndag: Magevennlig taco


Ukens magevennlige alternativ til brød:
Cottage cheese-lapper med chiafrø 

Ukens magevennlige og sunne snack: Energibarer


For mer inspirasjon og oppdateringer, følg meg på sosiale medier:

Facebook: Godt for Magen
Instagram: @julianne_godtformagen
Twitter: @juliannely
Snapchat: juliannesfodmap


Ha en nydelig uke!

Julianne :-)

Click Here to Leave a Comment Below

Mette - mars 13, 2016

Takk for god informasjon og fine oppskrifter, både i bøker og her på siden. Betyr mye ?. Ha en fin uke.

Reply
    Julianne - mars 15, 2016

    Tusen takk, Mette, det setter jeg stor pris på :) Ha en riktig fin uke du også!

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x