Magevennlig fast-food: Eggerøre (lavFODMAP)

Hei dere! Så utrolig deilig det er at fredagen kom. PUH. Enda bedre er det å tenke på at det snart er påske! Nå skal det bli godt med litt ferie, eller hva? De siste ukene har virkelig godt i ett, både for meg og for samboeren, og jeg kan nesten ikke huske sist vi lagde middag som ikke var basert på egg eller puttet i en salat. Jeg har ikke hatt tid eller overskudd til å lage magevennlige knekkebrød, granola og jeg har heller ikke fått handlet inn noen stivelsesrike (men magevennlige) hurtigløsninger som jeg kan spise for at magen ikke skal krangle. Men heldigvis har jeg alltid mine kjære, økologiske egg i kjøleskapet, og da har jeg det jeg mye av det jeg trenger. Da lager jeg ofte en eggerøre av 2-3 egg, stekt på lav til medium varme i stekepannen i godt smør. Mens eggerøren lager seg selv på få minutter, kutter jeg opp de magevennlige grønnsakene jeg har tilgjengelig i kjøleskapet og legger til litt ren skinke, ost og evt. litt nøtter. Dette går ned på høykant både til middag, lunsj eller til frokost i helgene. Magevennlig fast-food kaller jeg dette! Ser det ikke fristende ut?! Jeg frister meg selv her jeg sitter… Jeg har jo egg, så dette blir nok lunsjen i dag også… :-)

IMG_4648

Eggerøre, spekeskinke, frøknekkebrød med brie, agurk, paprika og en håndfull druer.

 

IMG_4753

Eggerøre, spekeskinke, hvitost, cherrytomater, agurk, paprika og valnøtter.

 

IMG_4754

Følg meg gjerne på snapchat for mine dagligdagse tips og triks for en mage i balanse (og noe ubalanse) :-)

Ønsker deg en nydelig fredag!

Julianne :-)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x