Nytt design

Heisann, fine folk!

I dag har jeg lært meg mye nytt, dere! Hehehe.  Som dere ser (og muligens merker om du har vært innom bloggen i formiddag) så jobber jeg litt med bloggens utseende. Jeg har endret tema som gir meg nye utfordringer. Jeg har gjort dette helt selv uten å kunne spesielt mye om data (eller html, CCS, FML?) , så nå er jeg veldig stolt av meg selv! Heheh. Veldig gøy når man får til noe man ikke trodde man kunne mestre! Jeg måtte bare være litt tålmodig og faktisk lese istedenfor å bare klikke meg frem og håpe at det går bra. Nei, målet er å lære meg mer om hvordan nettsiden min fungerer slik at jeg kan fikse, endre og tilføre nytt uten å få hjelp av andre. I tillegg koster det enorme summer å få noen andre til å gjøre det for meg ;)

Innholdet på bloggen er fremdeles det samme. Alle mine magevennlige oppskrifter, artikler, tips og triks for å redusere mageplager finner du fremdeles i arkivet! Du kan også legge igjen kommentarer som før, så fortell meg gjerne hva du synes om den nye bloggen og om du har noen innspill på hva jeg kan gjøre for å få den enda bedre. Eller om du vil tilby meg hjelp, så setter jeg pris på det også... :P 

Ha en nydelig Kristi Himmelfart! Lag noe godt å spise (se om du finner noe her) og nyt dagen :) 

Klem fra Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x