Bokbad hos Gyldendal

For en dag det var i går! Av og til må jeg klype meg i armen for hva jeg får muligheten til å være med på! Min nyeste bok, Godt for Magen (Gyldendal, 2016) har gjort det veldig bra siden den kom ut i januar, 2016. Den har faktisk holdt seg på bestselgerlisten i hele 13 uker, med beste plassering som nummer 2! At dere setter pris på boken og arbeidet jeg legger ned, gjør jo at jeg får muligheten til å jobbe videre med å spre bevissthet rundt irritable tarmer og mageplager. 

I går deltok jeg på et såkalt bokbad hos Gyldendal, hvor forlaget inviterte over 130 ansatte fra bokhandlere rundt om i landet for å presentere vårens nye bøker og forfattere. Jeg var én av syv forfattere som fikk muligheten til å presentere boken sin denne kvelden og var i godt selskap med blant andre Christina Vukicevic (Råsterk og Superspenstig, 2016), krimforfatter Marit Reiersgård (Paradisbakken, 2016) og de to danske, flotte karene bak pseudonymet A.J Kazinski (Den gjenfødte morderen, 2016). Utrolig kult å sitte ved forfatterbordet! 

Gyldendal serverte gjestene middag fra boken min; Kylling, ris og ratatoille! Veldig deilig for meg å få servert mild mat for magen rett før et slikt foredrag :) Dessverre (for meg) hadde den italienske kokken tatt seg noen friheter i oppskriften og tilsatt... løk. Hahaha! Tanken var jo veldig god, det meste smaker jo best med litt løk - men poenget med retten ble litt borte. Heldigvis fikk vi gjort et poeng ut av det før jeg stod på scenen. Bortsett fra det, tror jeg maten falt i smak hos de fleste :)

Mona B. Riise holdt styringen på bokbadet, og plasserte de fleste forfatterne i sofaen for et kort intervju. Jeg fikk et spørsmål om hvordan det var å "stå frem" med mage- og tarmplager og dermed var stemningen satt. Hehe. Dere som har vært på foredrag med meg, vet at jeg ikke holder så mye tilbake. Deretter holdt jeg et kort foredrag om hva IBS, FODMAPs og lavFODMAP-dietten var på drøye 5 minutter - puh! Jeg tror jeg fikk med det meste, selv om jernteppet selvfølgelig slo til underveis. Heldigvis Mona B. Riise god å ha, som hoppet inn og fikk meg på rett spor igjen! For ei herlig dame :) Dette var veldig gøy!

Det var veldig godt å komme seg hjem i går, for dagen var lang. Jeg hadde min siste arbeidsdag på Klinikk for Alle, Majorstuen. Det er tungt å forlate mine herlige kollegaer, trivelige pasienter og mitt trygge kontor. Jeg avslutter et kapittel og ser fremover nå. Og jeg gleder meg til veien videre :) 

Ønsker dere en herlig dag! 

Julianne :)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x