Foredrag i Lillestrøm 24. mai

Førstkommende tirsdag (24. mai) holder jeg foredraget mitt om IBS, FODMAPs og lavFODMAP-dietten i Lillestrøm!

Sted: Lillestrøm kultursenter - Scene 5-kaféen
Dato: Tirsdag 24. Mai 
Kl. 19:30
Varighet: Omtrent 1 time 
Inngang: Gratis

Meld deg på Facebook-arrangementet her

Det kan også være lurt å bestille bord for kvelden, og det kan du gjøre her

Kommer du?? :D 

DET håper jeg! 

God helg fra meg :)

Click Here to Leave a Comment Below

Andreas - mai 21, 2016

Hei Julianne!
Jeg hørte her en dag noen som sa at pasienter med påvist IBS nå kan få støtte fra staten slik som pasienter med påvist cøliaki kan. Har hørt tidligere at dette ikke gjelder for oss med IBS. Har det skjedd noen endringer nylig?

Du gjør en like fantastisk jobb på bloggen som alltid – stå på!

Reply
    Julianne - mai 22, 2016

    Hei Andreas! Ja, det stemmer at det er noen som får støtte til fordyret kosthold ved IBS, uten at jeg har satt meg inn i akkurat dette (mitt kosthold er like dyrt :P) Men jeg vil tipse om at min dyktige FODMAP-kollega Julia Edin gjort seg noen erfaringer! Les mer om det på bloggen hennes her: http://www.magevennligmat.no/septoktober-15/2016/3/10/9qos27zqfdabjfqs8khlj3ow9h3843 :) Ha en fin søndag!

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x