Internasjonalt nettmøte om IBS 2. – 6. desember!

reklame/promotering av eget og andres arbeid

Ja, du leser rett - vi kjører på med et internasjonalt toppmøte om IBS! Eller "The international IBS summit" som det så pent heter på engelsk :)

Påmeldingen er gratis, og gir deg muligheten til å se utvalgte presentasjoner om IBS og FODMAP fra 2. - 6. desember. Foredragsholdere er 12 av verdens fremste eksperter på behandling av IBS, blant annet Kate Scarlata (USA), Pasty Catsos (USA), Lee Martin (England) og mange flere. Du vil også få muligheten til å kjøpe tilgang til alle foredragene til en fin pris i løpet av denne perioden. 

Jeg er også med og bidrar med et foredrag om IBS og stress: 4 stress controlling strategies to manage your IBS. Utrolig kult å være en del av denne dyktige buketten! Som takk for innsatsen, tjener jeg noen kroner om du velger å kjøpe tilgang til alle foredragene :)

Les mer og meld deg på ved å klikke på denne linken! 

Jeg gleder meg til ny inspirasjon og kunnskap og lære mer om andre eksperters erfaringer med behandling av IBS - dette kan vi ikke gå glipp av ;)

Julianne :) ​

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x