Takk!!

Hei alle sammen! Først og fremst vil jeg takke for all støtte og gode ord de siste dagene. Jeg har lest absolutt alt, tørket noen tårer og flirt en del. Mange kjenner seg igjen i det jeg deler, og det er jeg ikke overrasket over. Mens jeg selv har strukket strikken for langt, har jeg vært kjempestreng med kundene mine om at “nå må du roe ned og ta vare på deg selv”. Oh, the irony! Dette er ikke lett, det vet jeg jo alt om. Men nå må jeg være et bedre forbilde og gjøre som jeg selv sier...

Det går bedre med meg. Jeg har jobbet med å finne balansen lenge, men går fremdeles på noen smeller. I perioder har jeg lange dager med arbeidsoppgaver opp til ørene. Jeg er selvstendig næringsdrivende og har kun meg selv å forholde meg til og er ansvarlig for egen suksess i arbeid. Jeg er også ansvarlig for å rose meg selv når jeg gjøre noe bra, og gi konstruktive tilbakemeldinger når jeg feiler. Jeg er en krevende sjef som forventer altfor mye av meg selv som ansatt, og i mange tilfeller strekker jeg ikke til. Vi skal ta oss en alvorsprat og jeg skal ikke spare på kruttet ;)

Jeg har veldig mye bra på lager som jeg klør i fingrene etter å dele med deg. Mitt mål er å hjelpe så mange som mulig, og går nå inn for en omstrukturering i måten jeg jobber på. Jeg vil også be om litt hjelp fra deg! Jeg kan ikke lenger svare alle mail personlig - selv om jeg gjerne skulle ha gjort det. Er det noe du lurer på er det best å legge igjen en kommentar her på bloggen, slik at flere kan dra nytte av svarene jeg gir. Det er garantert flere som lurer på det samme som deg! Det gjør at jeg kan bruke mer tid på utvikle meg faglig, lage nye oppskrifter, skrive gode artikler, nye bøker og utvikle produkter som vil hjelpe deg til å få enda bedre kontroll på magen din - og min egen :)

I morgen reiser T. og jeg på en etterlengtet ferie til varmere strøk for å hvile, være sammen, få litt sol på kroppen, lese bøker og trene. Det skal bli så godt - så kommer jeg sterkere tilbake om en ukes tid :)

Ta vare på deg selv!

Klem J. ​

Click Here to Leave a Comment Below

Marte Bleken - mars 12, 2017

Takk for din ærlighet Julianne.
Første skritt til endring er innsikt og det har du, allikevel vil du snuble på «endringes vei». Det er lov, det som ikke er lov er å bli liggende nede. Det handler om å reise seg igjen og ikke dømme seg selv for feil – kall det heller erfaringer.
Vi er mange som heier på deg ☺
God tur og nyt en avkobling fra hverdagen

Reply
  Julianne - mars 21, 2017

  Tusen takk, Marte!!

  Reply
Karoline - mars 13, 2017

Masse god tur til varmere strøk! Kos dere og nyt varmen :-)

Reply
  Julianne - mars 21, 2017

  Tusen takk, Karoline! :)

  Reply
Charlotte - mars 17, 2017

I går bakte jeg en blåbærpai! Brukte paibunnen fra boken din, og tilsatte litt sukker for sødmens del. Lagde vaniljekrem med laktosefri melk, og fylte paien med denne og masse blåbær. Skal servere den i et middagsselskap i dag. Spent på resultatet, men den så veldig bra ut i alle fall :)

Reply
  Julianne - mars 21, 2017

  Hei Charlotte! Det høres veldig godt ut! Ble det bra? :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x