Miljøskifte på GC

Hei! Hvordan har du det?

Nå er jeg vel hjemme igjen etter en deilig uke på Gran Canaria. Været var relativt bra, og vi fikk litt sol og strandliv hver eneste dag. Det var sååå deilig. Vi fikk litt regn og skyer også, i tillegg til en kraftig regn- og haglbyge (!) som jaget oss opp fra stranden! Absurde greier, altså :P

Det var godt med litt miljøskifte, og selv om jeg tok med meg både Mac og kunder på ferie, så fokuserte jeg også på å slappe mest mulig av. Jeg tror jeg var sliten, for jeg sluknet så snart vi la oss ned på den varme stranden. Uten musikk på øret og uten lesestoff - skikkelig oppladning vil jeg tro. Jeg kjenner i alle fall nå at energinivået er stigende og at jeg er motivert for å fortsette å finne balansen mellom jobb, fritid og innføre tiltak for å redusere stressnivået jeg ofte skaper for meg selv… Og jeg tror ikke det blir lett. Jeg har jo vært i denne situasjonen mange ganger før og havner til stadighet tilbake til det mønsteret jeg var i. Jobbe, jobbe, jobbe. Men uten å faktisk ta grep og skifte kurs, så fortsetter jeg i samme spor. Derfor har jeg bestemt meg for å ta et museskritt om gangen og kommer nok til å dele mine erfaringer her på bloggen på veien :)

Nyt søndagen <3 Vi snakkes! 

- Julianne

​Ps. Jeg har fått mange spørsmål om hvordan spise lavFODMAP på reise. Jeg har skrevet et innlegg om hvordan spise lavFODMAP i Spania, det kan du lese her :)Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x