Feriemodus

Jeg er tilbake etter 14 dager med feire hjemme i Molde og på Sunnmøre. Det var utrolig deilig å ha så god tid når vi først var hjemme. Det er ikke ofte! Vi var veldig heldig med været denne gangen, så det ble mange fine fjellturer, tur på sjøen, tur på hytta, klipping av hekk, maling og mer hagearbeid. Ferie handler vel om å gjøre noe annet enn det man gjør til hverdags, noe vi absolutt fikk til :)

På sjøen i Molde sammen med Pappa og lillesøster :)

T. på toppen av Dalegubben. En nydelig topptur, rett utenfor svigermors dør. Tenk å være så heldig! 

Kunstpause på vei ned fra Dalegubben. Utsikt til Sæbø og Hjørundfjord :)

Hjørundfjord. I midten her ser du Slogen :)

Obligatorisk bad på Sæbø beach etter turen til Dalegubben. Brrr! Saksa og Slogen i bakgrunn :)

På toppen av Skårasalen i mindre heldig vær. Ikke helt riktig kledd for topptur, ser du :P

Jeg lot kostholdet gli litt ut i ferien. Jeg tenker på mat stort sett hele tiden, enten om det er hva jeg skal spise til neste måltid eller om jeg kan komme på noe nytt å lage for å kunne dele det med dere. Jeg har derfor spist det jeg har fått servert, spist noe uregelmessig og lite ensidig. Det gikk mye i veldig grove surdeigsbrød med valnøtter (oppskriften kommer), noe som reddet de mange brødmåltidene. Det gikk stort sett bra, helt ferien gikk mot slutten. Da stoppet magen opp, jeg ble kraftig oppblåst og slet med å sove på nettene. Bilturen hjem til Oslo ble derimot preget av hyppige stopp for å gjøre det man må gjøre når fordøyelsen ser ut til å jobbe ekstra raskt... :)

Etter en drøy uke tilbake til nogen lunde normale rutiner er magen bedre, men fremdeles ikke helt i balanse. På en måte er dette greit, fordi det minner meg på at matvalgene jeg gjør er viktig for at både magen og jeg skal fungere bra! Det gir i alle fall meg ekstra motivasjon til å komme igang igjen etter ferien ;)

Sånn var det med meg, men hva med deg? Har du hatt en fin ferie og har magen oppført seg bra? 

Klem Julianne :-)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x