Videoblogg: 1 uke på plantefiber-diett

Hei! Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan den første uken i prosjekt sterk tarmflora har gått! Men siden jeg bruker så ufattelig lang tid på å skrive blogginnleggene mine, tenkte jeg å lage en liten videoblogg! Fire timer senere har jeg nå klippet, limt og til og med publisert den på youtube - og det viste seg å ta mer tid enn å sette seg ned og skrive... :) Håper du liker den! 

Forresten, ta meg som jeg er da, det er ikke bare bare å publisere sin første videoblogg - ever!

Les mer om Prosjekt Sterk Tarmflora her
Selve prosjektet
Diett 1: Plantefiber-dietten
Mitt kosthold
Min IBS

– Julianne :)

Click Here to Leave a Comment Below

Adele - september 4, 2017

Superspennende! Gleder meg til å se hvordan det går videre. Har veldig lyst til å prøve selv etterhvert også :D

Reply
  Julianne - september 5, 2017

  Hei Adele! Takk :) Man trenger ikke gjøre det like ekstremt som jeg gjør, det hjelper mye å ha mer fokus på det i hverdagen og sørge for å få i seg generelt mer fiber fra grønnsaker, frukt, frø og nøtter. Da kommer man langt :D

  Reply
Per Skjervagen - september 5, 2017

Så flink du er. Dette er veldig spennende å følge med på.

Reply
  Julianne - september 5, 2017

  Takk, Per :)

  Reply
Karo - september 5, 2017

Dette er så inspirerende, og VELDIG til hjelp! Har slitt med IBS lenge pga flere antibiotikakurer, og er mye plaget. Men, hallo(!) denne grønne supersmoothien her har virkelig bidratt til at formiddagene/ettermiddagene mine har blitt sååå mye bedre (i samarbeid med andre fodmap-grep vel og merke). Den har blitt fast rutine hver morgen og jeg har blitt veldig glad i den! Gleder meg til å følge deg videre! Lykke til med prosjektet :)

Reply
  Julianne - september 5, 2017

  HURRA, Karo! Dette gjør meg så glad :D Tusen takk for gode ord!

  Reply
Guri Skoglund - september 5, 2017

Jeg følger med på prosjektet ditt, og tenker å nyte godt av dine erfaringer:-) Du beskriver nemlig en mage som jeg gjenkjenner veldig godt! Veldig bra video-innlegg! Lykke til videre:)

Reply
  Julianne - september 5, 2017

  Tusen takk, Guri :D

  Reply
Åshild - september 13, 2017

Spennende!! Jeg nyter godt av dine erfaringer og er kjempetakknemlig for jobben du gjør :D Jeg gleder meg til å følge deg de neste ukene. Massevis av lykke til! :)

Reply
  Julianne - september 15, 2017

  Tusen takk, Åshild :D

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x