Prøvesvar fra GA: Min tarmflora

Jeg har fått svar på de tre GA-map™ Dysbiosis Testene jeg tok før jeg startet Prosjekt Sterk Tarmflora. Fredag var jeg innom kontoret til Genetic Analysis, hvor Christina Casén hjalp meg vurdere de tre testene. Jeg laget en liten film om dette, men dessverre sviktet mikrofon-batteriet meg og jeg kom hjem med en nydelig video – uten lyd (*slå seg i hodet*) :P

Jeg har derfor laget en videosnutt hvor jeg går gjennom og prøver å forklare så enkelt som mulig både avvik og utvikling av tarmfloraen min de tre ukene. Jeg synes funnene er veldig interessante, spesielt den første testen – og hva som kan ha ført til at resultatene ble som de ble. Ta en titt og fortell meg hva du synes :)

Du kan lese mer om Genetic Analysis her. Mer informasjon om hvordan du kan teste din tarmflora ved hjelp av GA-map™ Dysbiosis Test finner du her.

Jeg er nå ferdig med plantefiber-dietten og er klar for to uker med pause før jeg setter i gang med ny diett. Les min oppsummering om hvordan 2 uker med masse plantefibre i kostholdet gikk her

Julianne :)

Click Here to Leave a Comment Below

Hanna - september 29, 2017

Hei. Er noen av disse testene tatt etter den første kuren med smoothie? Eller er de tatt før du satt i gang med kuren?

Reply
  Julianne - oktober 2, 2017

  Hei! Disse prøvene er tatt før jeg satte i gang med dietten. Deler resultatene fra Plantefiber-dietten denne uken :)

  Reply
Sigrid - desember 12, 2018

Hei Julianne, Og tusen takk for råd angående GA-analuse. Forhåpentligvis starter jeg denne prosessen de to nærmeste ukene, og lurer på ca hvor lang tid det tar før man får prøvesvar? Mvh, S

Reply
  Julianne - desember 12, 2018

  Hei Sigrid :) Så spennende at du skal teste tarmfloraen din! Det tar ca. 10 – 14 dager tenker jeg, litt avhengig av når du sender inn prøven. Relativt raskt er det i alle fall :) Lykke til! Hilsen Julianne :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x