Prøvesvar fra GA: Min tarmflora

Jeg har fått svar på de tre GA-map™ Dysbiosis Testene jeg tok før jeg startet Prosjekt Sterk Tarmflora. Fredag var jeg innom kontoret til Genetic Analysis, hvor Christina Casén hjalp meg vurdere de tre testene. Jeg laget en liten film om dette, men dessverre sviktet mikrofon-batteriet meg og jeg kom hjem med en nydelig video – uten lyd (*slå seg i hodet*) :P

Jeg har derfor laget en videosnutt hvor jeg går gjennom og prøver å forklare så enkelt som mulig både avvik og utvikling av tarmfloraen min de tre ukene. Jeg synes funnene er veldig interessante, spesielt den første testen – og hva som kan ha ført til at resultatene ble som de ble. Ta en titt og fortell meg hva du synes :)

Du kan lese mer om Genetic Analysis her. Mer informasjon om hvordan du kan teste din tarmflora ved hjelp av GA-map™ Dysbiosis Test finner du her.

Jeg er nå ferdig med plantefiber-dietten og er klar for to uker med pause før jeg setter i gang med ny diett. Les min oppsummering om hvordan 2 uker med masse plantefibre i kostholdet gikk her

Julianne :)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

5 dagers gratis nettkurs om IBS, FODMAPs og mer!

x