Ny epoke!

Hei du! Om du har fulgt meg de siste månedene har du kanskje fått med deg at min samboer og jeg skal flytte. Etter 6 år i Oslo tok vi steget og kjøpte oss et fint lite rekkehus i Molde. En litt spontan, men riktig avgjørelse. Vi hadde lenge sett oss etter noe større å bo i her i Oslo, men tanken hadde også streifet innom å flytte tilbake til Molde på et eller annet tidspunkt. Da vi var hjemme på sommerferie i år, gikk vi på noen visninger for moroskyld, men også for å “kjenne” litt på følelsen av å kanskje bo i Molde og i hvilke områder vi ville trives. Da vi plutselig stod som eiere av et hus i Molde, fikk vi litt sjokk begge to!  

Dette er nå fire måneder siden, og fredag 1. desember tar vi over i Molde. Jeg har jobbet intenst med å ferdigstille et stort prosjekt før flytting, noe du snart skal få vite mer om ;) Dette prosjektet er grunnen til at jeg ikke har tatt på meg nye pasienter eller kjørt nettkurset mitt i høst. Det har rett og slett krevd mitt fulle fokus.  

Når vi kommer oss på plass i Molde, vil jeg fortsette å jobbe som før - blogge om IBS og dele magevennlige, tarmstyrkende oppskrifter. Jeg vil også ta imot pasienter og relansere nettkurset mitt på nyåret, så nå er ventetiden snart over for deg som ønsker min hjelp og støtte til å få kontroll på mageplagene dine ved hjelp av kost- og livsstilsendringer :)

Jeg ser veldig fram til vår nye hverdag i Molde, med større plass, eget hjemmekontor, nærhet til familie og svigerfamilie, venner og ikke minst den vakre naturen vi kan boltre oss i. Det blir en stor kontrast til Oslo-livet, men jeg tror det vil bli et steg i riktig retning!

Nå må jeg snu meg rundt å begynne pakking og nedvask av leiligheten - så om det er litt stille fra meg noen dager framover, så vet du altså hvorfor :) 

Ha en nydelig dag! :D

Dette skal jeg altså hjem til :) 

Julianne

Click Here to Leave a Comment Below

Trine Merete Lorentzen - november 27, 2017

Hei Julianne!
Lykke til med flyttesjauen – dette blir spennende for dere begge. Velkommen hjem til vakre Molde – når jeg ser på bilde du legger tenkte jeg umiddelbart – skal ikke forundre meg om dere kommer flyttende til Årølia ;) – isåfall her er det godt å bo, med vakker utsikt og kort vei til sjøen :)

Hilsen Trine :)

Reply
  Julianne - november 28, 2017

  Hei Trine! Tusen takk <3 Det blir ikke Årølia, men nedre Eikrem :) Dette bildet er fra fjæra på Årøhaugen hvor pappa bor, så nå har vi tilgang til naust, båt og sjøliv også :) Hilsen Julianne

  Reply
Harriet - november 27, 2017

✨Lykke til med flyttinga og god førjulstid✨

Reply
  Julianne - november 28, 2017

  Tusen takk, Harriet! og i lige måde <3 :D

  Reply
Åshild - desember 1, 2017

Spennende tider med både nytt prosjekt og nytt bosted! Ønsker deg masse lykke til, tusen takk for arbeidet du gjør, det utgjør en stor forskjell. :) :)

Reply
  Julianne - desember 4, 2017

  Tusen takk for gode ord, Åshild <3

  Reply
Ingunn M Eide - desember 14, 2017

Så flott at dere har funnet et sted der dere virkelig vil bo. Molde er supert. Min søster bor der. Takk for en fantastisk blogg og et supert engasjement fra din side. Det har hjulpet meg masse. Lykke til med flytting! Ønsker deg ig dine en nydelig jul!

Reply
  Julianne - desember 18, 2017

  Hei Ingunn :) Takk for gode ord! En riktig god jul til deg og dine også :)

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x