Waldorfsalat (lavFODMAP)

Waldorfsalat - en klassiker på koltbordet og til magert kjøtt som kalkun. Jeg har laget en magevennlig variant; laktosefri, uten eple og litt mindre stangselleri. Oppskriften finner du også i boken min Godt for Magen :) Ps. doble gjerne oppskriften! 

Waldorfsalat 

Oppskriften gir 3-4 porsjoner
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, laktosefri

Ingredienser
125 g druer
100 g ananas
20 g stangselleri
50 g valnøtter
3 ss majones
1 dl laktosefri kremfløte
smak til med litt presset sitron

Kutt druer, ananas og stangselleri i mindre biter og grovhakk valnøttene. Bland sammen i en passende stor skål. Pisk deretter kremfløten til krem ved hjelp av en miksmaster eller for hånd. Vend kremen forsiktig inn i frukt- og valnøttblandingen og smak til med litt presset sitron. Sett waldorfsalaten i kjøleskapet en stund før servering, slik at smakene får satt seg :)

Håper det smaker :) 

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Hilde - desember 30, 2018

Denne skal lagast til nyttårsafta. Eg har har aldri vært noko glad i majones då det blir for mektig, men i din oppskrift er det akkurat passe mengde majones. Eg tåler heldigvis epler, så eg puttar oppi det også eg. Ser majonesen har ramla ut av framgangsmåten, ikkje at det betyr meg noko for alt skal jo blandast saman uansett rekkefølge, men kanskje greit å få inn majonesen i framgangsmåten med tanke på dei som ikkje er så flink på kjøkkenet. (slik som min mann, hehe)

Reply
    Julianne - januar 1, 2019

    Hei Hilde! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på feilen, det skal jeg få rettet :) Håper maten ble vellykket på nyttårsaften! Godt nyttår til deg og dine <3 Klem

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x