Waldorfsalat (lavFODMAP)

Waldorfsalat - en klassiker på koltbordet og til magert kjøtt som kalkun. Jeg har laget en magevennlig variant; laktosefri, uten eple og litt mindre stangselleri. Oppskriften finner du også i boken min Godt for Magen :) Ps. doble gjerne oppskriften! 

Waldorfsalat 

Oppskriften gir 3-4 porsjoner
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, laktosefri

Ingredienser
125 g druer
100 g ananas
20 g stangselleri
50 g valnøtter
3 ss majones
1 dl laktosefri kremfløte
smak til med litt presset sitron

Kutt druer, ananas og stangselleri i mindre biter og grovhakk valnøttene. Bland sammen i en passende stor skål. Pisk deretter kremfløten til krem ved hjelp av en miksmaster eller for hånd. Vend kremen forsiktig inn i frukt- og valnøttblandingen og smak til med litt presset sitron. Sett waldorfsalaten i kjøleskapet en stund før servering, slik at smakene får satt seg :)

Håper det smaker :) 

Julianne 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

5 dagers gratis nettkurs om IBS, FODMAPs og mer!

x