Velkommen 2018!

Inneholder link til min nye bok

Godt nyttår, kjære deg! Håper jula har vært fin og at du er klar for å starte det nye året med friskt mot! :)

Tanken i dag var å gi et obligatorisk tilbakeblikk for året, men vet du - når jeg ser tilbake på året som gikk, så innser jeg at 2017 var et år hvor valgene jeg tok bidro til å slite meg ut. I jula fikk jeg meg en alvorlig knekk og har stort sett ligget på sofaen siden første juledag og planene vi hadde ble avlyst. Det skjer sjeldent. Så om du har savnet aktivitet fra meg, så vet du nå hvorfor. 

Selv om 2017 var et heavy år, har jeg lært ufattelig mye. Jeg  har lagt ned ufattelig mange timer på å lære meg mer om IBS og betydningen tarmbakteriene har for både fordøyelsen og helsen vår.  Dette har jeg gjort gjennom research til prosjekt sterk tarmflora og min nye bok tarmstyrkende lavFODMAP og mest av alt med hjelp av mine fantastiske klienter og kursdeltagere som ga meg tillit til å ta i bruk et nytt verktøy i behandlingen, nemlig GA-map™ Dysbiosis Test . Det har vært en bratt læringskurve som har gitt meg svar, men også en del spørsmål :)

Det viktigste jeg har lært har likevel vært dette: Jeg har for alvor lært at jeg selv er ansvarlig for å ha det bra. Før har jeg nok vært rask med å skylde på omgivelsene, noe som har ført til økt stress og skyldfølelse for å ikke prioritere det jeg ønsker å bruke mer tid på. Jeg har satt meg selv i andre rekke, men lagt skylden på andre. Det er vondt å innrømme, men kanskje du kjenner du deg igjen? Det er vi som bestemmer hva vi ønsker å bruke krefter på, og det er valg kun vi må stå for. 

Jeg har takket mye nei i 2017, selv om jeg har ønsket å takke ja. 2018 blir året hvor jeg sier enda mer nei, setter egen helse først og ikke minst mine prosjekter først. Jeg skal jobbe for å nå egne mål og drømmer - ikke andres. 

I morgen er hverdagen i gang igjen og jeg vil ta en dag om gangen og forberede meg mentalt for en spennende start på året med lansering av min nye bok, tarmstyrkende lavFODMAP. Mer om boken kommer snart :)

Godt nyttår til deg, kjære leser! Jeg setter ufattelig stor pris på deg, dine gode spørsmål og gode ord <3 Det er du som holder meg gående - så tusen, tusen takk!

2018 - velkommen skal du være! 

Klem fra Julianne

Click Here to Leave a Comment Below

Elisabeth - januar 3, 2018

Bestilt din nye bok nå og gleder meg til å lese og teste oppskrifter!

Reply
  Julianne - januar 3, 2018

  Hei Elisabeth! Så gøy :) Håper du får mye glede av den! Hilsen Julianne :)

  Reply
Bente Seljestokken - januar 3, 2018

Så var den nye boka bestilt :) Gleder meg til den :)

Reply
  Julianne - januar 4, 2018

  Hei Bente :D Håper boken står til forventningene <3 Klem

  Reply
Birgitte - januar 4, 2018

Åååå, nå ble jeg så glad! Der sa du det! TAKK for at du innrømmet det. Jeg er også en som alt for ofte sier ja, og har tenkt mye på nettopp dette med at jeg først og fremst må ha det bra med meg selv for å ha det bra med andre. Jeg liker så godt at du er ærlig og ikke kommer med en sånn «2017 var greit…». Du sier hvorfor og det gjør at jeg føler jeg ikke er alene om dette. Tusen takk, Julianne! Håper du klarer å finne en balanse som du klarer å holde i lang tid og at du stresser ned og tar deg mange små pauser. Det funker for meg å sitte ned i 15 min og ikke gjøre noenting, selv om jeg da helst vil gjøre titusen ting og styre på. Jeg har et mål for 2018 å kose meg mer, både med mat, men kanskje aller mest med mer hvile. Ha det fint framover! Jeg ønsker deg det beste. :-)

Reply
  Julianne - januar 4, 2018

  Hei Birgitte, takk for fin tilbakemelding – det er godt å høre at åpenhet har en betydning for andre. Dine mål høres midt i blinken ut! Jeg tar en dag om gangen selv, så skal jeg ta bedre valg for meg selv framover. Jeg fikk et godt råd på snapchat tidligere i dag; hver gang du sier nei til andre, sier du ja til deg selv. Jeg synes det var en utrolig god setning verdt å huske på daglig! Stå på videre du også <3 Klem til deg :)

  Reply
Tarmstyrkende lavFODMAP-mat (min nye bok) - GODT FOR MAGEN - januar 4, 2018

[…] Først og fremst vil jeg bare takke for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Jeg tar nå en dag om gangen, setter med små, daglige mål og kommer sterkere tilbake. Men i dag […]

Reply
Christine Bredvei-Gjerp - januar 5, 2018

Heier på deg!

Reply
  Julianne - januar 5, 2018

  Takk, gode deg <3

  Reply
Boklansering og Monash sertifisering :) - GODT FOR MAGEN - februar 20, 2018

[…] Titter innom med en liten oppdatering fra meg. Jeg startet jo dette året med noen ærlige ord om et krevende 2017, og siden den tid har det gått i ett og skjedd […]

Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x