Velkommen til boklansering 1. februar :)

Hei! Nå er jeg en liten dagstur i Oslo i forbindelse med et foredrag jeg skal holde senere. Jeg skal snakke om tarmstyrkende fiber for en gruppe mennesker - noe som alltid er gøy :)

Om bare ei uke kommer jeg tilbake og da er det jaggu meg klart for boklansering for min nyeste bok tarmstyrkende lavFODMAP, og du er hjertelig velkommen! 

Det hele skjer på torsdag 1. februar kl. 18:00 på Gyldendalhuset i Oslo.
Adressen er sehestedsgate 4 og arrangementet er selvfølgelig gratis!

Sjekk ut Facebook-arrangementet her!

Det blir samtale om tarmstyrkende, magevennlig mat med meg på scenen, mulighet til å stille spørsmål, boksalg og ikke minst sunne, tarmstyrkende smaksprøver fra boken! 

Jeg blir så glad om du kommer - du er hjertelig velkommen! 

Stort smil fra Julianne :) 

Click Here to Leave a Comment Below

Susanne - januar 25, 2018

Kære Julianne.
Bliver denne bog også oversat til dansk som 2 af dine andre bøger?
Vh Susanne

Reply
  Julianne - januar 29, 2018

  Hei Susanne! Jeg håper den blir det etterhvert, men jeg kan foreløpig ikke svare på det :) Godt å høre at den er ønsket! Hilsen Julianne

  Reply
Unn - februar 6, 2018

Hei
Jeg har kjøpt den nye boken din og gleder meg til å lage maten i den. I dag skulle jeg prøve meg på kokosyoghurt i dag. Hadde kjøpt kokosmelk på boks, men den var jo tykk fra før. Har du tips til hvilken kokosmelk jeg bør bruke.

Reply
  Julianne - februar 7, 2018

  Hei Unn :) Så hyggelig å høre! Om kokosmelken er tykk/fast vil jeg tro du fremdeles kan bruke den. Er du sikker på at den ikke var tykk fordi den har stått kaldt? :) Jeg bruker den økologiske kokosmelken fra änglamark (COOP) og den fungerer utmerket! og så er den rimelig ;) Lykke til og kos deg med matlagingen! Hilsen Julianne

  Reply
Katrin Wolf - februar 25, 2018

Hei Julianne,
Er super glad for at jeg oppdaget bloggen din. Har deltatt på gratis kurset ditt, synes det var super spennende og lærerikt. Nå registrerte jeg meg på venteliste til din 14-ukers kurs. Lurte på om det blir noen kurs i mars? Har ikke hørt noe. I morra skal jeg begynne på 6 ukers dietten fra boka di. Er veldig spent.
Hilsen Katrin

Reply
  Julianne - februar 27, 2018

  Hei Katrin! Så gøy at du likte gratiskurset, det er bare en liten forsmak på hva som kommer i 14-ukerskurset. Der går vi virkelig i detalj og du får oppfølging daglig av meg. Vi setter i gang i midten av mars, og du får mer informasjon når det nærmer seg påmelding :) Kos deg med prosessen så lenge, så hører du fra meg :) Hilsen Julianne

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x