Boklansering og Monash sertifisering :)

Hei! Titter innom med en liten oppdatering fra meg. Jeg startet jo dette året med noen ærlige ord om et krevende 2017, og siden den tid har det gått i ett og skjedd mye. 

Boklansering av tarmstyrkende lavFODMAP-mat
1. februar var det boklansering av min nyeste bok tarmstyrkende lavFODMAP i Oslo! Det kom så mange fine mennesker, og jeg er så stolt og glad for at jeg kan bidra til å hjelpe andre som også sliter med mat og kranglete mager!

Jeg er alltid veldig spent før slike eventer (oh yes - tarmen gir beskjed), og spesielt denne gangen hvor jeg ikke hadde styringen. Jeg holder som regel et lite foredrag, som jeg forbereder meg godt på i forkant - men ikke denne gangen. Denne gangen hadde vi en samtale på scenen, hvor vi snakket litt løst og fast rundt dette med IBS, FODMAP og ikke minst tarmstyrkende mat. En uvant setting for meg som normalt sett får veie mine ord og formuleringer flere ganger før jeg trykker publiser! Nervøsiteten tok litt overhånd, men jeg håper jeg greide å si noe fornuftig :) Uansett - tusen takk til alle som tok turen den kvelden, og ikke minst for alle hyggelige tilbakemeldinger på boka! <3

Etter boklanseringen trengte jeg noen dager å komme meg igjen, og har prioritert å bruke en del tid på kjøkkenet, laget noen nye oppskrifter (blant annet blåbærgrøt og proteinpizza) fotografert litt og så har jeg brukt mye tid på Instagram! Ja, det er der du finner meg mest aktiv om dagen, så om du vil se hva jeg driver med til daglig (både når det komme til mat og min hverdag) kan du følge meg på Instagram under @julianne_godtformagen :) 

Monash University Dietitian FODMAP Course
I forrige uke tok jeg eksamen i Monash University sitt nettkurs for ernæringsfysiologer og kan endelig smykke meg med tittelen Monash Certified Public Health Nutritionist!  Jeg startet nettkurset i desember, og har kost meg med hver eneste leksjon. Monash teamet har laget et fantastisk, gjennomgående godt kurs som jeg anbefaler alle som jobber med IBS å gjennomføre. Kurset har gitt meg enda større forståelse og detaljkunnskap om IBS, FODMAP og andre faktorer som kan spille inn ved funksjonelle mage- og tarmplager. Nå føler jeg med enda bedre rustet til å hjelpe deg til å få kontroll på plagene dine :)

Jeg starter ny kursrunde i mars! 
Med den nyeste kunnskapen friskt i minne, oppdaterer jeg i disse dager mitt eget 14-ukers nettkurs med noen nye leksjoner (om blant annet tarmstyrkende mat) og ser fram til å starte ny kursrunde om noen få uker. Mer informasjon om dette kommer, så følg med om du er interessert i å gjennomføre lavFODMAP-dietten sammen med meg og andre motiverte IBS-pasienter nå før sommeren :) Les mer om nettkurset mitt her og send meg en mail om du ønsker å stå på venteliste enn så lenge. 

Nå skal jeg snu meg rundt og spille inn et par nye leksjoner her, og så skal vi se om jeg ikke får publisert en ny magevennlig oppskrift eller to i løpet av uken :)

Ha ei strålende uke, kjære deg! 

Smil fra Julianne :)

Click Here to Leave a Comment Below

Rigmor Rugsland - mars 6, 2018

Hei Julianne. Blir veldig glad når jeg ser mail fra deg! Gratulerer så mye med Cerificate from the Monash University. Så flink du er, og så mye riktig og god mat du hjelper oss med. Er svært takknemlig for oppskriften på surdeigsbrødet med spelt, havre og valnøtter. Jeg har surdeigsstarter stående i frysen, så jeg kan nå fornye den og prøve oppskriften. Oppskriften er en mye lettere variant enn den jeg har laget, så det var oppmuntrende at det kan lages lettere. Jeg lyktes veldig godt med den tidligere oppskriften, (stekt i jerngryte) som er et vidunderlig brød, men det ble litt slitsomt og jeg måtte ha en pause. Vil se etter boka di i dag i bokhandel i Lillesand. En riktig god og koselig dag ønsker jeg deg.

Reply
    Julianne - mars 9, 2018

    Hei Rigmor! Tusen takk for koselig hilsen, det setter jeg stor pris på :) Ja, jeg er enig med deg – grytebrødet er jo litt mer avansert og tidkrevende, så disse brødene har vært en redning i hverdagen. Du finner flere av denne typen i den nye boken, så jeg håper du liker den <3 Ha en nydelig helg og kos deg med bakingen framover! Klem fra Julianne :)

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x