BLT sandwich med Brødskiver fra Det Glutenfrie Verksted (lavFODMAP)

Samarbeid med Det Glutenfrie Verksted

Min matlyst har ikke vært på topp under svangerskapet, så de siste månedene har det blitt litt for lite matlaging fra bunn i ukedagene. Siden magen min er mer sensitiv nå enn før graviditeten, så må jeg likevel sørge for å spise så magevennlig jeg klarer, og den siste tiden har jeg tydd til Brødskivene fra Det Glutenfrie Verksted. De er helt geniale: de kjøpes ferdige, kan nytes som de er og er i tillegg lavFODMAP. Takk, Monica, for at du tar hensyn til alle oss med IBS som trenger lettvinte løsninger i perioder!

Disse brødskivene er perfekte til matpakken, fine å plukke med seg når du er i butikken og trenger skikkelig mat raskt. De er også geniale å ta med seg i vesken om du vet du skal et sted hvor det serveres brødmat, men ikke vet om brødmaten egner seg for magen din :)  

I dag har jeg laget en rask og heeeeelt nydelig oppskrift med Brødskivene, som viser at noen enkle brødskiver kan bli et fantastisk måltid. Bare bildet gir meg vann i munnen....! BLT står for Bacon, Lettuce (salat) og Tomato og er en klassiker. Jeg gikk for kalkunbacon fra Prior denne gangen, en type bacon med 70 % mindre fett enn vanlig, og jeg må si jeg liker det overraskende godt. Men her velger du det du liker best selv :) 

Juliannes magevennlige BLT sandwich

Oppskriften gir 1 porsjon
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, laktosefri og melkefri

Ingredienser
2 Brødskiver fra Det Glutenfrie Verksted
En god majones (Hellmanns f.eks)
En tomat
Et par blader hjertesalat
2 skiver bacon

Slik gjør du det: Ta fram en stekepanne og stek baconet slik du liker det. Rist Brødskivene i brødristeren i noen minutter, vask salatbladene og kutt tomater i skiver.

Smør litt god majones på begge skivene og legg på salatblader, tomat og deretter bacon på den ene skiven. Legg så den andre skiven over. Del sandwichen i to og nyt umiddelbart :)

Håper det smaker! 

Hilsen Julianne :D 

Click Here to Leave a Comment Below

Astrid - januar 25, 2019

Det der ser jo bare nydelig ut! Vet du om brødskivene selges en plass i Molde?

Reply
  Julianne - januar 25, 2019

  Hei Astrid! BLT er jo så enkelt, men så godt :D

  Jeg er litt usikker, men størst sjanse er det nok for å finne dem på Mega eller Spar ved Roseby. Kanskje Coop Prix også? Hører de har godt utvalg av GF produkter i alle fall.

  Hvis butikken ikke har den inne, spør etter det – så presser vi litt på ;)

  Ellers er det lett å få tak i produktene på nett via allergikost.no (se her: http://www.allergikost.no/search/Det+Glutenfrie+Verksted)

  Hilsen Julianne

  Reply
Oversikt over lavFODMAP-produkter fra Det Glutenfrie Verksted - GODT FOR MAGEN - mars 4, 2020

[…] raskt og godt alternativ for deg som trenger magevennlig brød og det litt fort! ;)Prøv også min magevennlige BLT-sandwich med Brødskiver fra Det Glutenfrie […]

Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x