Hei på deg :)

Neida, jeg har ikke født lillemor ennå, hun er bare 67 % ferdig! Men ja, enig - det er lenge siden jeg har vist livstegn her på bloggen, så jeg vil i alle fall titte innom og hilse på deg som titter innom her med jevne mellomrom. Hei på deg :)

Alt står bra til meg meg, jeg er i fin form og har “bank i bordet” ingen store plager. Nå spiser jeg til og med sunt - og etter et halvt år uten, har jeg begynt å like taco igjen! Så nå har vi spist taco de tre siste helgene for å ta igjen for det tapte.

Fikk du lyst på taco nå, så må du sjekke ut oppskriften på min magevennlige variant her!

Selv om formen er fin etter forholdene, så merker godt at jeg er gravid. Magen vokser for hver dag og som “typisk førstegangsfødende" som jeg fikk høre her om dagen, var jeg ikke klar over hvor mye energi det krever mye å bære fram et barn. Fram til nå har jeg holdt koken på jobb og klart å følge opp kundene mine og jeg har også fått inn min daglige treningsøkt. De svangerskapshormonene gjør noe positivt for styrken, det må jeg bare si.. :)

Mer har jeg stort sett ikke overskudd til, så derfor lite aktivitet her på bloggen og i sosiale medier. Det som er litt typisk meg er at når jeg først kommer ut av det, så blir det SÅ vanskelig for meg å komme i gang igjen. Skrivesperre, ingen gode idéer - det blir ingenting ut av noe og da er det enkelt å bare la ting ligge. Flyten forsvinner litt.

Men den kommer alltid tilbake, så det er ingenting å bekymre seg for ;)

I dag er det 91 dager igjen til beregnet termin, og tiden framover skal jeg fortsatt bruke til å hjelpe kursdeltagerne mine i mål med lavFODMAP-dietten og jeg har noen små kursprosjekter jeg vil få ferdig før lillemor kommer.

Min dyktige venninne Patricia og jeg planlegger også en workshop for deg med IBS her i Molde/omegn, med fokus på magevennlig mat og yoga som lindrer plager. Det kommer til å bli så gøy, så følg med om du vil sikre deg en plass :)

Det var en liten oppdatering fra meg!

Husk Fastelavn på søndag - her har du oppskrift på surdeigsboller av spelt ??

Nyt helgen! 

Julianne :) 

Click Here to Leave a Comment Below

Trine - mars 3, 2019

Så koselig med oppdatering:)

Jeg skal begynne med reintroduksjonsfasen nå til uken, og jeg har et spørsmål i den sammenhengen. Jeg har boken din «Godt for magen» og skal følge de tipsene du har laget med de ulike matvarene man kan teste uke for uke, for hvert FODMAP stoff. Jeg lurer på om det er slik at man må spise ingrediensene for seg selv, og uten å bruke dem sammens med andre ingredienser? Eller kan man f. eks ha på litt lønnesirp og nøtter sammens med yoghurt naturell, eller tilsette bønner eller blomkål i en middagsrett?

Mvh,

Trine

Reply
    Julianne - mars 4, 2019

    Hei Trine! Du kan spise testmatvarene med andre ingredienser, det viktigste er at testmengden er på plass :) Lykke til!!

    Reply
Trine - mars 4, 2019

Ok, takk for så raskt svar:)

Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x