4 uker igjen

Tiden går så fort, men samtidig så sakte. Nå har jeg fullført hele 36 uker av et svangerskap, og lillemor kan bestemme seg for å komme når som helst. Men i teorien er det bare 4 uker igjen til en ny hverdag og ny sjef i hus! 

Formen har egentlig vært veldig fin gjennom hele svangerskapet, bortsett fra problemer med fordøyelsen i perioder. Dette er jo noe jeg er godt vant med fra før og heldigvis har jeg kunnskap og verktøy for å få magen på rett spor igjen, men det har krevd en del prøving og feiling. Det er ikke like enkelt når fordøyelsen påvirkes av både svangerskapshormoner og en baby som stadig tar større plass og presser på organene ?

Med mindre FODMAPs og mer fiber - gjerne i form av grovt surdeigsbrød av spelt og gode salater, samt mer vann, så har magen stort sett fungert godt. I tillegg har jeg sørget for å bevege meg daglig, gjerne noen korte gåturer og/eller en tur på trening.  Jeg tror at jeg har vært mye heldig, men likevel gir jeg meg selv en god klapp på skuldra for å ta gode valg for lillemor og meg selv ?

Jeg har ikke så mye overskudd om dagen, så når det kommer til jobb, bruker stort sett den siste tiden til å hjelpe kursdeltagerne mine i mål med lavFODMAP-dietten. Det føles veldig rart å skulle ta en lang pause fra det jeg elsker å gjøre, men det er nok smart å ikke bite over for mye og nyte en tid jeg ikke får tilbake senere. Men jeg gleder meg allerede til å starte opp nye kurs i 2020 og planlegge nye prosjekter for å kunne hjelpe enda flere ta kontroll over sin kranglete fordøyelse ?

Bare 4 uker til vi ses, lillemor :) 

Magen er stor nå, og store deler av dagen bankes jeg opp innvendig ? 

Jeg kommer garantert til å savne det. 

- Julianne ?

Click Here to Leave a Comment Below

Katrin Wolf - mai 2, 2019

Kjære Julianne,
Det er veldig gøy å følge deg litt gjennom en spennende tid med svangerskap og hvordan du opplever det i kombinasjon med utfordringer rundt fordøyelsen. Takk at du deler raus med dine følgere. Jeg ønsker deg lykke til med fødselen og en spennende tid fremover. Håper du og lillemor får masse tid til å kose og bli godt kjent med hverandre. Nyt tiden og del gjerne videre.

Hilsen Katrin

Reply
    Julianne - mai 2, 2019

    Hei Katrin <3 Takk for gode ord og ønsker! Jeg deler gjerne veien videre, for jeg kan se for meg at hverdagen med IBS blir noe utfordret når man ikke lenger kun har seg selv å fokusere på. Det blir en viktig erfaring som jeg må ta med meg videre :) Klem til deg <3

    Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x