Skjer det snart?

En drøy uke igjen til termin, og muligens min siste oppdatering med baby i magen! Jeg har offisielt gått ut i permisjon nå, men pusler litt med Godt for Magen, kursdeltagerne mine og lavFODMAP-mat fremdeles. Det er litt vanskelig å skulle la det ligge når deilig, magevennlig mat er livet ? I tillegg blir jeg uvanlig effektiv og inspirert når jeg skal ta det med ro, men akkurat nå gjør jo det at tiden går litt raskere!

Formen er ganske fin fremdeles, men jeg sparer og prioriterer krefter så godt jeg kan. Litt jobb og en tur på trening for å bevege meg litt og se folk. Deretter middag, hvile og en liten luftetur ut med den kommende pappaen ? Noen dager er jeg mer kaputt enn andre, for det hender jeg glemmer at jeg er høygravid og legger inn litt for mange planer og gjøremål i løpet av en dag. Det resulterer i sofasliting noen dager, til jeg kommer meg til hektene igjen... Det er fryktelig kjedelig, men samtidig er det fint å lære seg å hvile før lillemor faktisk er her! 

Ellers synes jeg det meste er på plass her hjemme, og vi har kjørt rundt med babysetet i bilen noen uker sånn i tilfelle hun kommer tidlig. Jeg har fylt opp fryseren til barseltiden flere ganger allerede (begynte litt tidlig) og nå ser ut som at jeg kan leve på kanelknuter av surdeig og rundstykker i mange uker framover. Når jeg tenker meg om, burde vel den fødebagen ligget pakket og klar nå, så d​et får være dagens prosjekt.

Har du noen supersmarte tips til hva jeg bør pakke med meg, så del dem gjerne! ??

Planen framover for Godt for Magen bloggen
Jeg vet virkelig ikke hva som møter meg framover, så planen er først og fremst å være mamma. Jeg tenker derfor at bloggen fortsetter som før - nye innlegg og oppskrifter en gang i blant, du vet - skrevet når jeg har noe jeg vil dele eller har noe på hjertet ?

Så kos deg med oppskriftene som du finner i arkivet og les gjennom kommentarfeltene for spørsmål og svar om IBS og lavFODMAP-dietten. Du finner over 5000 spørsmål (og like mange svar) her på bloggen, så mye bra lesestoff som kan være nyttig for deg. Sleng inn en kommentar du også, så svarer jeg når jeg får tid og overskudd ?

Følg meg også på Instagram for små glimt av den magevennlige maten jeg spiser daglig og små lavFODMAP-tips og triks som du kan ta med deg på din reise mot en friskere mage.

Klikk her for å følge meg på Instagram: @julianne_godtformagen

Okei, da får jeg hive meg over prosjekt fødebag! Vi snakkes snart ?

Ønsker deg alt godt! 

Klem fra meg ?

Click Here to Leave a Comment Below

Åshild - mai 23, 2019

Du ser nydelig ut! :) Masse lykke til med innspurten, fødselen og den første tiden med deres helt egne lille datter!! :) <3

Reply
  Julianne - mai 24, 2019

  Tusen hjertelig takk, Åshild <3 :) !!

  Reply
Torunn Jenssen - mai 24, 2019

Masse lykke til med ?

Reply
  Julianne - mai 24, 2019

  Tusen takk, Torunn :D

  Reply
Inger Otnes - mai 24, 2019

Ønsker deg all hell og lykke med det som venter deg. Spennende! Jeg gjør for tiden stor lykke hos min mann med deilige surdeigsbrød av spelt. Har endelig våget meg på det, og synes brødene mine blir kjempegode. Tusen takk for alle gode oppskrifter og tips. Du har gitt meg en bedre hverdag. Stor takk og klem til deg.

Reply
  Julianne - mai 24, 2019

  Tusen takk Inger! Og så flott at du er i gang med surdeigsbakst og at den blir vellykket :D Når det gode brødet er på plass, blir hverdagen med IBS ganske mye enklere og «normal» – så jeg vet hvor mye det har å si :) God klem til deg og kos deg med bakingen <3

  Reply
Ingrid - mai 24, 2019

Tips1: dele fødebagen i to slik at én del ligger i bilen og det viktigste blir med på selve fødselen? Tips2: ha et lite vannglass på do eller ved stellebenken, drikk hver gang du er forbi. Tips3: Husk at kroppen har vært gjennom en stor påkjenning ved svangerskap og fødsel. Jeg sa til meg selv at «bekkenet hadde fått seg en skikkelig overtråkk» (er fysio?) for å minne meg på å ta det litt med ro de første ukene. Lytt til kroppen, den gir beskjed hva som funker ☺️ Min lille er blitt 13 mnd, og den klisjeen om at tiden går fort stemmer – så nyt tiden, dere har altså så mye fint foran dere?

Reply
  Julianne - mai 30, 2019

  Tusen hjertelig takk for gode tips, Ingrid! Skal bruke dem ALLE <3 Bra du kommer inn på dette med tiden etter fødselen, for det tror jeg også er veldig viktig å ta på alvor. Det er bedre å starte rolig og gradvis enn å kjøre på for hardt og virkelig bli satt tilbake fordi kroppen ikke var klar.

  Takk igjen for gode råd <3

  Reply
Anette - mai 27, 2019

Spennende tid du går i møte ?
Jeg har termin med barn nummer 2 den 9.juni. Denne gangen satser jeg på at babyen kommer før termin, i motsetning til sist som var 6 dager over termin .

Lykke til i innspurten ?

Reply
  Julianne - mai 30, 2019

  Tusen takk Anette – og takk det samme! Jeg håper vi begge slipper å gå lenge over tiden, selv om det er bedre med litt for lenge enn litt for kort :) Lykke til!!

  Reply
Linn - mai 29, 2019

Lykke til med alt fremover! ❤️??
Og takk for supre nettsider. Da jeg endelig skjønte hva som er gæli, havnet jeg her. Livet ble mye enklere med annen mat. Og om jeg skulle ha vært i tvil..i går var jeg på barnehagefest. Kaker..
Et døgn senere er jeg ikke ok i fordøyelsen. Må jo le litt også, plagene vil bedre seg igjen med rett mat, men det er litt av en forskjell på fordøyelsen.

Reply
  Julianne - mai 30, 2019

  Tusen takk, Linn :) Og så godt å høre at lavFODMAP har hjulpet. Det fine med slike «smeller» er at vi får en påminnelse om at innsatsen vi legger ned i å spise bra mat virkelig nytter! Så noe positivt kommer jo ut av det ;) Håper du kommer deg raskt igjen <3

  Reply
Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x