Quinoapannekaker (lavFODMAP)

[reklame | sponset bok]

Jeg vet det, det er lenge siden sist! Jeg skal fortelle om alt jeg har jobbet med de siste månedene i et eget innlegg - og kanskje dele noen gode nyheter om bøkene mine som ikke har vært å få tak i det siste året ? 

I dag vil jeg bare titte innom med en liten magevennlig oppskrift til deg, nemlig:

Quinoapannekaker! ??

Denne oppskriften er inspirert av dyktige Linn Stokstad som driver Sprudlende Sunn. Hun ga ut sin første kokebok i år og jeg var så heldig å få den tilsendt i posten. Ei skikkelig fin bok med mange sunne, gode oppskrifter + masse lettfattelig ernæringskunnskap! [Sjekk den ut her]

Noen av oppskriftene i boka er naturlig lavFODMAP, mens andre kan med enkle grep tilpasses - og det har jeg gjort i dag ?

Følg @Linn_sprudlendesunn på Instagram for fargerik matinspirasjon!

Quinoapannekaker

Oppskriften gir 12 små pannekaker/lapper
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, laktosefri og kan lages melkefri

Ingredienser
2 egg
1/2 moden banan
1,5 dl quinoamel
1,5 dl havregryn
2 dl laktosefri melk eller ​mandelmelk/rismelk
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
En klype salt

Litt rapsolje eller smør til steking

Slik gjør du: Ha alle ingrediensene i en bakebolle og kjør røra glatt med stavmikser! Har du ikke stavmikser for hånden eller ønsker mindre oppvask, kan du mose bananen godt med en gaffel før du tilsetter den i røra.

La røra svelle i minst ti minutter før du steker små pannekaker i stekepanna på ca. medium varme. Stek tre små pannekaker om gangen og snu når du ser at det har dannet seg små bobler på overflaten. Nyt som de er eller med godt pålegg og gode grønnsaker ?

Håper det smaker! 

- Julianne ?

Og du, om du savner oppskrifter, tips og triks fra meg her på bloggen, følg meg på Instagram @julianne_godtformagen, der er jeg mer aktiv for tiden. Takk for at du henger med ?

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x