Jeg lanserer nettbutikk!

Vet du hva? Jeg har lansert en liten nettbutikk! ? Dette innlegget inneholder derfor reklame for egne produkter.

Jeg har hjulpet IBS-pasienter via nettkurs (og nå også medlemsportal) i mange år, og i løpet av den tiden har jeg laget mange gode e-guider og ressurser som har hjulpet deltagerne på sin vei til en friskere mage!

Klikk her for å sjekke ut nettbutikken

Nå har jeg gjort noen av disse guidene tilgjengelig for kjøp i nettbutikken og feirer med å gå deg -30 % rabatt på alt som er der i hele oktober! 

Bruk rabattkupongen GODTFORMAGEN30 ved betaling ?

Dette finner du nå i nettbutikken

LavFODMAP basismatvarer og handleliste [pdf]

Lurer du på hvilke råvarer du trenger eller som er kjekt å ha når du skal starte på lavFODMAP-dietten? I denne guiden får du en stor oversikt over hvilke magevennlige matvarer du trenger for å lage sunn, god og magevennlig mat uten å bekymre deg for FODMAPs. 

Jeg inkluderer tørrvarer, ingredienser som gir god smak som krydder, oljer, sauser og andre smakstilsetninger, litt hermetikk, tørrvarer, hevemidler, søtt og frysevarer som gjør det enkelt å lage god og magevennlig mat til en hver tid.

Du får også min personlige handleliste
Jeg gir deg et eksempel på hva jeg handler inn på ukentlig basis som gjør at jeg har råvarer til å lage mange ulike retter - ja, har du disse råvarene kan du lage alle mine lavFODMAP-oppskrifter fra både bloggen og bøkene!

Kjøp basismatvareguiden her!

Husk å skrive inn rabattkupongen GODTFORMAGEN30 for 30 % avslag i oktober!

Tusen takk for at du støtter. Det betyr mer enn du aner! 

Klem fra Julianne ?

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x