Bøker

Jeg har skrevet to bøker om irritabel tarm og lavFODMAP-dietten. Begge bøkene gir deg en grundig innføring i hva IBS er, hva FODMAPs er og hvilke matvarer som har mye av disse FODMAP-stoffene. Bøkene beskriver også hvordan du kan gjennomføre eliminasjon- og reintroduksjonsfasen av lavFODMAP-dietten slik at du kan finne ut av hva magen din tåler mye av og hva du bør begrense inntaket av for å holde magen i balanse. 

lavFODMAP - en komplett håndbok (Frisk Forlag, 2015)

Dette er en av de første bøkene som ble skrevet om lavFODMAP-dietten her til lands. Den inneholder lettfattelig informasjon om IBS, FODMAPs og lavFODMAP-dietten og over 80 enkle, magevennlige oppskrifter som kan inkluderes på lavFODMAP-diett. I boken gir jeg også råd om hvordan spise magevennlig på restaurant, på reise og når du er hos venner og familie. I boken finner du også en handleliste, en to ukers kostholdsplan og lister over FODMAPs i matvarer. Boken kan kjøpes her! (adlink)

Godt for magen (Gyldendal , 2016)

Dette er min nyeste bok om IBS og lavFODMAP-dietten. I forhold til min første bok (en komplett håndbok) inneholder denne oppdatert informasjon om lavFODMAP-dietten, en 6 ukers kostholdsplan som du kan følge under eliminasjonsfasen av dietten, produktguider som hjelper deg å finne fram til magevennlige produkter og råvarer i butikken, oversikt over magevennlige hurtigløsninger til de travle dagene, lister over FODMAPs i matvarer og ikke minst over 90 gode, næringsrike og magevennlige oppskrifter.

Dette er boken du trenger for å komme i gang med lavFODMAP-dietten! Boken kan kjøpes her :)

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! 🌿

x