Bøker

Godt for magen - matglede med lavFODMAP

Dette er boken som beskriver hvordan du gjennomfører lavFODMAP-dietten med eliminasjon og reintroduksjon. Den inneholder også en 6 ukers kostholdsplan som du kan følge under eliminasjonsfasen av dietten, produktguider som hjelper deg å finne fram til magevennlige produkter og råvarer i butikken, oversikt over magevennlige hurtigløsninger til de travle dagene, lister over FODMAPs i matvarer og ikke minst over 90 gode, næringsrike og magevennlige oppskrifter.

Dette er boken du trenger for å komme i gang med lavFODMAP-dietten!

Kun tilgjengelig i e-bok ⭐️

Android
Kjøp boka Godt for magen her

Apple
Kjøp boka Godt for Magen her


Tarmstyrkende lavFODMAP 

Enkle, sunne lavFODMAP-oppskrifter, med magevennlige ingredienser som styrker tarmfloraen. Denne boken gir oversikt på lavFODMAP-mat som fremmer veksten av gode bakterier i tarmen. Om du ønsker å spise for god fordøyelse og god helse, er det smart å innføre mat som styrker tarmfloraen, og for deg med IBS gjelder det å innføre alternative prebiotiske råvarer som styrker tarmfloraen uten å gi deg plager. Dermed kan du kan høste av lavFODMAP-fordeler som mindre smerter, oppblåsthet, luft i magen og en velfungerende fordøyelse, samtidig med at du styrker tarmfloraen og får bedre helse på lang sikt.

Kun tilgjengelig i e-bok ⭐️

Android
Kjøp boka Tarmstyrkende lavFODMAP her

Apple
Kjøp boka Tarmstyrkende lavFODMAP her


lavFODMAP - en komplett håndbok
(Frisk Forlag, 2015)

Dette er en av de første bøkene som ble skrevet om lavFODMAP-dietten her til lands. Den inneholder lettfattelig informasjon om IBS, FODMAPs og lavFODMAP-dietten og over 80 enkle, magevennlige oppskrifter som kan inkluderes på lavFODMAP-diett. I boken gir jeg også råd om hvordan spise magevennlig på restaurant, på reise og når du er hos venner og familie. I boken finner du også en handleliste, en to ukers kostholdsplan og lister over FODMAPs i matvarer.

Alle 31 754 eksemplarene av denne boka er utsolgt, og blir dessverre ikke trykket opp igjen.

Se om du kan finne den brukt på Finn.no ?

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! ?

x