GFM medlemsportal

Godt for Magen - medlemsportalen for deg med IBS

Hva går medlemsportalen ut på?

✓ Tilgang til et lettfattelig kurs i egen nettportal der jeg tar deg stegvis gjennom det du trenger å vite om fordøyelsen, irritabel tarm (IBS), FODMAPs og lavFODMAP-dietten, slik at du kan gjennomføre dietten på en god måte og får klare svar på hva du skal spise for å holde magen i balanse!

✓ Du får mange nyttige hjelpemiddel, verktøy og oppslagsverk som gjør kostholdsendringene enklere for deg. Dette inkluderer oppdaterte og detaljerte lister over FODMAPs i matvarer, reintroduksjonsplan, kost- og symptomdagbok og en guide som hjelper deg planlegge kostholdet for uka! I tillegg venter disse guidene på deg: lavFODMAP-på farta guide, basismatvarer, den lille surdeigsguiden, lavFODMAP-turmat guide + at vi stadig lager nye til deg! 

✓ Tilgang til en lukket, eksklusiv Facebook-gruppe hvor jeg hjelper deg på veien og du møter andre i samme situasjon som deg! Jo mer aktiv du er, desto mer hjelp får du - så enkelt er det!

 Månedlige spørretimer med meg i Facebook-gruppa hvor jeg svarer på spørsmål fra deg og de andre medlemmene. Jeg hjelper deg føle deg tryggere på valgene du tar for magen din 🙏🏻

✓ Nye magevennlige oppskrifter, tips og triks som hjelper deg spise deilig, magevennlig mat som gjør godt for magen! 

Alt foregår på nett, så du får hjelp fra meg fra din egen stue eller hvor enn du har internett!

Du betaler en sum hver måned og er medlem så lenge du ønsker og trenger det. Det er ingen bindingstid på medlemskapet.

Send meg en mail hei@lyngstadernaering.no og merk e-posten med "medlemsportal" om du ønsker å vite mer om hvordan jeg kan hjelpe deg!

Julianne :)

GRATIS NETTKURS: TA KONTROLL OVER MAGEPLAGENE! 🌿

x