Nettkurs

Godt for magen nettkurs 

Hva er Godt for Magen nettkurs?

Dette er nettkurset for deg som ønsker å ta kontroll over mageplagene dine en gang for alle. Kurset består av 5 moduler med til sammen over 50 video-leksjoner som lærer deg alt du trenger å vite om irritabel tarm, fordøyelsen og FODMAP. Gjennom kurset vil du lære mye om deg selv, dine plager og bli tryggere på hva som skal til for å holde magen din i balanse! 

Nettkurset er for deg som

  • Vil lære mer om irritabel tarm, fordøyelsen og FODMAP. 
  • Vil gjennomføre lavFODMAP-dietten (eliminasjon- og reintroduksjon)
  • Ønsker daglig svar på spørsmål og min eksperthjelp og støtte mens du gjennomfører dietten. 
  • Ønsker å gjennomføre dietten sammen med andre motiverte IBS-pasienter 

Kurset er delt inn i to hoveddeler: 

1. Forberedende fase

I denne fasen lærer du alt du trenger å vite om irritabel tarm, fordøyelsen, FODMAPs og hvordan du skal gjennomføre lavFODMAP-dietten for å finne ut hva som skaper trøbbel for deg eller ikke. ​Du vil også få stor forståelse for FODMAP-innholdet i matvarer - her går vi virkelig inn i detaljene! 

2. Gjennomføringsfase

Etter den forberedende fasen er du klar for å sette i gang med selve lavFODMAP-dietten: eliminasjon- og reintroduksjonsfasen. I kurset lærer du hvordan planlegge og tilrettelegge kostholdet, hvordan lage enkel, magevennlig mat og hvordan håndtere utfordringer du møter på veien.

Dette vil du også få daglig hjelp til i en lukket Facebook-gruppe hvor du har mulighet til å stille spørsmål og få svar av meg på dagen. Denne gruppen er spesielt verdifull. Du blir del av en gruppe motiverte mennesker som vet hvordan det er å leve med kroniske mage- og tarmplager - en gruppe hvor erfaringer, tips, oppturer og nedturer deles. Hver uke holder jeg også en livesending i denne gruppen, hvor jeg svarer på dine innsendte spørsmål, problemstillinger og ikke minst hjertesukk.

Skriv deg på venteliste, om du tror at dette kan være noe for deg. Det er ikke bindende :)

Har du spørsmål om kurset, send meg en mail (lyngstadernaering@gmail.com) Merk mailen din med "Godt for magen-nettkurs" :)

–  Julianne

5 dagers gratis nettkurs om IBS, FODMAPs og mer!

x